Davos'un iklim politikalarını kabul ederek hayvan çiftliklerini kapatmak üzere çalışmalara başlayan Hollanda hükümeti, dünyada bir ilki gerçekleştirdi ve et reklamlarını yasakladı. Hollandalı çiftçiler ise, 2 aydır sokakta.

Dünya Ekonomik Forumu Davos, Bill Gates ve George Soros, "iklim değişikliği ile mücadele" amacıyla, et yemeyi bitirmek ve onun yerine yapay et ile böcek tüketimine geçmek için bir dizi plan hazırladı.

Hollanda hükümeti, Davos'taki iklim planını uygulamaya geçiren ilk ülke oldu. Hayvan çiftliklerinin kapatılacağı ve dana etinde kısıtlamaya gidileceği açıklandı. Gerekçe olarak "nitrojen salınımını azaltma" gösterildi.

ODA TV'nin BBC Türkçe'den aktardığı habere göre, Hollanda'nın Haarlem şehrinde et ürünlerinin reklamları yasaklandı. Uygulama, dünyada ilk olarak tarihe geçti.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Ali 04.09.2022 21:41
    Usta ordan az yagli iyi pismis bir porsuyon bocek
  • Ahmet 61 04.09.2022 10:22
    Galiba bu yahudiler kendi ipini çekiyor İnsanlara bu kadar zulm ettikten sonra kaçacak yer bulamıyacaklar tek sıkıntı insanlar bu stratejileri onların yaptıgını anladımı yeter artık demesi kalıyor savaşlar salgınlar yok kuresel iklim cart curt politikalırı sonlarını getirecek diye düşünüyorum