Kocaeli'nde ağabeyinin adına Nihat Gürer Spor Tesisleri'nin açılışına katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ardından İzmit Belediyesi'ne geçti. Belediyenin bir programında konuşan Akşener, dikkati çeken ifadeler kullandı. 

"KILIÇDAROĞLU'NU SÜLALEME VASİYET ETTİM"

İYİ Parti'nin kurulduğu dönemde Kılıçdaroğlu'ndan 15 milletvekili istediğini anlatan Meral Akşener, şunları söyledi: 

"Acaba beraber gidebilir miyiz diye, o olmadı. Sonra benim aklıma Sayın Kılıçdaroğlu ile görüşmek geldi. Kendisine gittim, 15 milletvekili talep ettim. Kendisine ölünceye kadar şükran duyacağım. Yeğenlerim burada, kuzenlerim burada ben sülaleme Sayın Kılıçdaroğlu'nu çocuklarıyla beraber vasiyet ettim. Siz sahip çıkamazsanız, başlarına bir şey gelirse bendedir."

[Kılıçdaroğlu'ndan 'adaylık' çıkışı: Bilmek istiyorum!] Kılıçdaroğlu'ndan "adaylık" çıkışı: Bilmek istiyorum!

"SEKÜLER VE ŞEHİRLİ SEÇMEN MATEMATİĞİ UNUTTU"

2018'deki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de dikkati çeken değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti lideri, muhalefete yakın seçmenin matematiği unuttuğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı: 

"Muhalefet seçmenini oluşturan, muhalefetin kanaat önderliği konumunda olan, ağırlıklı olarak seküler ve şehirli orta sınıf seçmen sandığa giderken matematiği unuttu. Birinci turda geçeceğiz dendi. Olmadı. Sonuç itibariyle o seçim sonuçlarında Sayın İnce, ben ve Temel Bey'in aldığı oy Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu kadar oldu."

"CHP BABAMIN PARTİSİ"

Akşener'in dikkati çeken bir açıklaması da CHP hakkında oldu. İYİ Parti lideri, "Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi babamın partisi. Rahmetli babamın rahmetli İnönü'yle fotoğrafı var. Sonra paylaşırız" dedi. 

Yorumlar 9 Yorum Var
  • burhan 04.03.2023 02:17
    tarihten ibret alınsaydı tarih tekerrür edermiydi.kılıçdaroğlu sana yapılan o kadar normal ki. tansu çiller ve devlet bahçeli ye danışsaydın bunlar gelmezdi başına .geçmiş olsun.
  • HARPUTLU 03.03.2023 22:34
    Haberlerde kısır günleri vardı VAPURDA CAY SİMİT SOHBET TOPNTILARI OLURDU ÖZLEYECEĞİZ ODA YOK ARTIK
  • yigitalp 03.03.2023 22:32
    seni gidi amarikancı meral
  • Seko 25.09.2022 01:17
    Bunlar parti başkanı , devlet yönetecekler, ALLAH göstermesin.
  • Vatan Sevdalısı 24.09.2022 22:52
    Üç+1=Denizlerle çevrili içerde ve dışarıda hainlere dolu bir ülkeyiz!.. Sayın Kılıçdaroğlu na vefa borcumuz var diyor eeeeee! Onbeş Milletvekili (Milleti temsil eden) satılık!.. Altmış yaşındayım!! 11 Liler diye tarihin kirli sayfaları nı işgal eden bir zamanların O günün iktidara gelmiş yönetimi yıkmak için VEKİL Takası (transferi) bunun adına da Demokratik hak diye Siyaset diyorlar!Millet İradesi ne Saygılı olmayı öğrensek hiç bir Toplum bizimle rekabet edemez di!
Daha fazla yorum görüntüle