TRT Belgesel, yeni yayın döneminde tarihten maceraya, insan hikayelerinden bilime kadar çeşitli kategorilerde birbirinden farklı 23 yapımı seyircilerle buluşturacak. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ziyad Varol, TRT Yönetimi, TRT Belgesel'in ekran yüzleri ile kültür, sanat ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.

Programda konuşan Genel Müdür Sobacı, 18 televizyon kanalı, 17 radyo istasyonu, giderek büyüyen uluslararası haber platformları, dijital uygulamalar ile ulusal ve uluslararası onlarca etkinliğe sahip olan TRT'nin, yeni dönemde her bir kanalının ve platformunun ayrı ayrı yürütülen çalışmalarla yenilenerek zenginleştiğini ve derinlik kazandığını söyledi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Ben de haklıyım 28.09.2022 23:40
    Çok kaliteli yayınları olan, nitelikli bir kanal. Bütün emeği geçenleri tebrik eder, başarılı yayınların devamını dilerim.
  • hakan 28.09.2022 23:29
    seviyoruz sizi başarılar
  • tepki 28.09.2022 19:22
    yayin iyi de ayni sey konuyor cok zaman bence butun kanallar ayni seyi yapacak arada belgesel konacak ciplak kari kiz dizi yerine degisik seyler olacak
  • Misafir 28.09.2022 12:22
    Trt belgeseli seviyoruz. Allah bu yayın organlarını dinine kültürüne tarihine milletine atasına ecdadına coğrafyasına yabancı ve düşman olanların ellerine düşürmesin. Bunun içinde yine bize iş düşüşyor.