Yunanistan, sığınmacılara yönelik insanlık dışı muamele sergilemeye devam ederken Yunan Başbakan Miçotakis, katıldığı canlı yayında bir kez daha Türkiye'ye suçlamalarada bulundu.

CNN International'da Ege ve Akdeniz'de yaşanan gerilime ilişkin konuşan Miçotakis, yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düşündüklerinin karşısındayım" diyerek Türkiye'nin uluslararası hukuka uymadığını öne sürdü.

Miçotakis'in konuşması sırasında ekrana, Yunan Sahil Güvenliğinin göçmenleri geri ittiği, Türk Sahil Güvenliği'nin ise ölüme itilen göçmenleri kurtardığı anlar yansıdı.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Mahir 04.10.2022 20:14
    Yunanistan başbakanı babası. Dedesi gibi rezil olacak tüm dünyaya.
  • Emre 04.10.2022 11:41
    Seytanlik pesindeler . Rabbim firsat vermesin sizin gibi insanlara. Firsat versen heryeri isterler. Bedavaci yunan kafasi. Size zindik yok hadi ordan.
  • Çiçek. 04.10.2022 09:15
    Görüntüler net her şey ortada. yunan başkanı yalancı ve katil bence ve suçluyu saklamak yapanı. bilip yapanlara destek çıkmak o kişilerle aynı suçu işlemiş gibidir TABİ Yalana alışmış hep yalan söylemiş dogruyu hep inkar etmiş sadece şu kısacık ömür size verilmiş sonsuz hayatta yeriniz yok CEHENNEM sizi bekliyor peygamberimiz derki ALLAH EN SEVDİGİ peygamber derki kim suçu bilir gizler sesiz kalır dogruyu söylemez dilsiz şeytandır demiş yanlış hatırlamıyorsam yani suçu İŞLEYEN Den ne farkın. var düşünün DÜNYAYI HEP BÖYLE İNSANLAR Yönetirse her yerde suç her yerde yalan ölüm olur dogruya iyiye adalete hasret kalırız
  • Bir garip 04.10.2022 07:13
    Sözler hareket ler aynı bizim muhalefet doğru bir söz hareket varmı
  • İklimdeğişikliği 04.10.2022 00:33
    Bu yunanlılar nasıl ki Roma imparatorluğunu ikiye bölüp yıkımına sebep olduysalar yalan dolan iftira lobileri ile Abd nin çöküşünü de hızlandırırlar
Daha fazla yorum görüntüle