ABD İstanbul Beyoğlu'nda meydana gelen patlamayla ilgili açıklama yaptı.

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre,  İstiklal Cadesi'ndeki saldırıyla gili açıklama yaptı.

BEYAZ SARAY: TÜRKİYE'NİN YANINDAYIZ

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre, yazılı açıklamasında, İstanbul'daki "şiddet eylemi"ni kınayarak, ABD'nin terörle mücadelede NATO müttefiki Türkiye'nin yanında olduğunu belirtti.

Sözcü, açıklamasında, "ABD, bugün İstanbul'da meydana gelen şiddet eylemini şiddetle kınıyor. Düşüncelerimiz yaralılarla birlikte ve sevdiklerini kaybedenlere en derin taziyelerimizi sunuyoruz. Terörle mücadelede NATO Müttefikimiz Türkiye ile omuz omuzayız." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Mehmetx 14.11.2022 16:24
    Evet yanımız da yanıbaşımızda sınız. Dede ağaca adalara kadar yerleştiniz. Zatenin ülkenşn içinde de üsleriniz var. Allahu teala tez elden uzak etsin
  • özmuşlu 14.11.2022 13:48
    Bizler : zaten ne kadar yanımızda olduğunuzdan kimsenin şüphesi yok.... İnsan olan düşmanını tanımaz mı ? Nato müttefikiymiş.. İnsan müttefikini vurmak için on binlerce tır silah mühimmat hibe eder mi ! Hani yanımızdasınız ya ... ! Sen bekle.. !
  • Ergin 14.11.2022 12:21
    Melunlar bizimle omuz omuza olup omuzlarımızı kirletmeyin.siz münafıklar terörle kucak kucağa oturun ondan sonra bizimle beraber olduğunuzu söyleyin. Bu ne bağnazlık, bu ne utanmazlık, bu ne şetefsizlik tarifi mümkün değil.