İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu A Haber'e konuk oldu. Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun AK Parti dönemine ilişkin iddialarını tek tek yanıt verdi. CHP'li İmamoğlu'nun İBB Başkanlığı görevini kariyer planlaması için kullandığını ve hizmet yapmadığını vurgulayan Göksu, İmamoğlu'nun "AK Parti döneminde 30 bini aşkın kişi işe alındı" iddiasının sahte olduğunu verilerle kanıtladı. Göksu, İmamoğlu'nun "engelleniyoruz" iddiasını da rakamlarla çürüttü. İBB'de çalışan terör iltisaklı kişilere de değinen Göksu belediyelerde işe alım sürecinin nasıl olduğunu da anlattı.

"İBB BAŞKANI FIRSATÇILIK YAPIYOR"

Emperyalistlerin maşası olan terör örgütlerinin 2019 seçimlerinde İmamoğlu'na destek deklerasoyonu yaptığını ve devletin İBB'yi takip ve denetimlerin sonucunda bu işe alımların tespit edildiğini bildirdi.

Göksu şöyle konuştu:

"Dijital ekranları açtığında kendisini görmeyi planlıyor. Ama bunu yaparken İstanbul'un geleceğini karartıyor. İçişleri Bakanımız "CHP'li bazı belediyelerde terörle iltisaklı kişiler çalıştırıyor" dedi. Bu konuya ilişkin soruşturmalar yapıldı. Bu süreçten sonra yargı karar verecek. Buradan başka bir fırsatçılığa doğru gidiliyor."

Öte yandan İBB Başkanı'nın bir hikaye yazamadığını belirten Göksu, "İmamoğlu’nun başlayıp bitirdiği proje yok" dedi.

 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Çiçek. 05.01.2023 07:10
    İstanbulu yalanlarla bombalayarak TEHTİTLE almak istiyorlar niye AYASOFYSYI Açtı niye ülkeyi her gün bir açılış yenilik le buluştırdugu için mi AKP DENİZLERDE KARADA DÜŞMANA YOL vermedi topragımıza sahip çıktı SAHİP ÇIKTI ASKERİMİZ İçerdeki hain partiler ALLAH IN İZNİYLE Kaybeder bize emanet bu topraklar paraya güce degişmez inşallah bizim köyde topragımız var dedem öldü Dedem babasından kalan topragı satmadı dedemde öldü Amcam biz satmadık yerimiz yurdumuz nerden geldigimiz belli inşallah kıyamete kadarda bizim soylarımıza kalsın temiz hava doğa meyve bahçelerimiz l her şey mis satmak yook emanet topragın varsa ekersin biçersin yersin
  • Misafir 05.01.2023 05:00
    Ben bu gavurunoğlunun neler yapacağını seçilmeden söyledim ama kimse bana inanmadı