17 Aralık'tan bu yana kayıp Arife Gökçe'nin baş şüphelisi Sinan Sardoğan gözaltına alındı. Sardoğan hakkında çoğu taciz olmak üzere 23 adli işlem yapıldığı ortaya çıkmıştı.

ATV'de yayınlana Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Tokat’ın Almus İlçesi Ataköy'de 20 günü aşkın süredir kayıp olan 5 çocuk ve 12 torun sahibi Arife Gökçe ile ilgili henüz bir iz bulunamadı. Tüm gözler, akıl sağlığı yerinde raporu olan Sinan Sardoğan'ın üzerindeydi.

TAKINTILI KOMŞU SİNAN SARDOĞAN GÖZALTINDA

Tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran olayda yüzlerce soruya "Hayır" yanıtını veren olayın baş şüphelisi Sinan Sardoğan, polis ekiplerince küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel tacizden gözaltına alındı. Görüntülerde polis ekipleri Sinan Sardoğan’ın kaldığı otel odasına gelerek gözaltı kararını tebliğ ediyor ve üst araması yapıyor. Ters kelepçe takılan Sinan'ın korku dolu görüntüsü dikkat çekti.

Geçtiğimiz hafta şüpheli Sardoğan üzerinden ve ikamet adresinden Jandarma Kriminal Daire Başkanlığınca incelenmek üzere biyolojik swap örnekleri ile numuneler alınmış ve sevk edilmişti.

KÜFÜRLÜ VE HAYASIZCA MESAJLAR ATTI

İlk olarak Arife Gökçe'nin kardeşi Hamide Eroğlu'nun kızını isteyen, takıntılı şüpheli Sinan Sardoğan reddedilince taciz mesajlarına başladı. Jandarma karakoluna giderek şikayetçi olan Hamide Eroğlu'nu tacize başlayan Sardoğan, anne ile kızına küfürlü ve hayasızca mesajlar attı. 

ÖZ KIZ KARDEŞİNE BİLE

Programda, 50 yaş üstü birçok kadına taciz mesajları attığı için hakkında 23 adli işlem yapılan Sinan Sardoğan hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Öz kız kardeşi Serap Bayrak'a bile cinsel içerikli hayasızca mesajlar atan Sardoğan'ın akrabalarını da mesajla taciz ettiği ortaya çıkmıştı. Programa gelen aramalarda Sardoğan'ın sokakta kadınlara cinsel organını gösterdiği iddia ediliyordu.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Niyazi Bagci 07.01.2023 20:10
    Evet insanlık şuan sona erdi! BU Dünyada, Polis, Hakim, Hukuk, Savcılık susa, televizyonda suçlu arana ve yargılana! Retting uğruna tek yönlü araştırma ve sorgulama yapmak hangi kitaba yazar!
  • Serhat 07.01.2023 19:08
    Bu adam safmi sapik
  • Adile cinar 07.01.2023 18:30
    Allah kimseyi bu duruma düşürmesin
  • Güler 07.01.2023 14:27
    Kim yaptı bilmem amma bu adam saf suçu üsyüne yıkıyorlar kadının kocası bence araştırılsın
  • Büyük Usta 07.01.2023 10:06
    Orda daha 2 kisi tutuklancak var.
Daha fazla yorum görüntüle