MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Amasya'da “Aziz Milletim Sıra Sende” mitinginde konuştu.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Önümüzdeki seçimler Türk ve Türkiye Yüzyılı'nın çatısını örecektir.

Türkiye'nin kader seçimlerinin eşiğindeyiz. 14 Mayıs'ta yapılması gündemde olan genel seçimler, Türkiye'nin gelecek ümitlerini tazeleyecektir.

Bu seçimler 'Türkiye Yüzyılı'nın çatısını örecek. Mustafa Kemal Paşa 19 Mayıs 1919'da Samsun'a gelmiş, nihayetinde 12 Haziran'da Amasya'ya teşrif etmiştir. Amasya 104 yıl önce milli mücadelenin ilk karargahı olmuştur. Milliyetçi duruş buradan yedidüvele meydan okumuştur.

Husumet cephesinde toplaşan lekeli güruh ülkemize bir kez daha ölümü gösterip, sıtmaya razı etmenin peşine düşmüştür.

Kim hangi oyunu oynarsa oynasın, hangi tuzağı kurarsa kursun ayrılmayacağız, ayrışmayacağız. Aramızda ayrık otu barındırmayacağız.

"ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR" 

Kim ne söylerse söylesin bizim cumhurbaşkanı adayımız belli, kararımız nettir. Kriz severler boşuna uğraşmasın. Kararımızın sonuna kadar arkasındayız. Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Seçim tarihi yaklaştıkça algı operasyonları düzenleniyor.

Türkiye’miz içeriden ve dışarıdan yaylım ateşine tutulmuştur. Seçim tarihi yaklaştıkça ABD’den İngiltere’ye, Almanya’dan İsveç’e sırayla Türkiye’ye algı operasyonları düzenlenmektedir.

İP'YE SERT TEPKİ

İP Başkanı Diyarbakır'a gidip sıkılmadan silahlara veda mesajı vermiş, teröristlerle mütakereye, efendilerinin emriyle tamam demiştir. İYİ Parti Genel Başkanı PKK'ya yeşil ışık yakmıştır. Bunun adı demokrasi olamaz.

KIZILELMA MESAJI!

Kızılelma ülküsünü, İHA'ları görünce ödleri patlıyor.

"NE DİNİMİZE NE DE BAŞKA DİNLERE SAYGISIZLIĞA ASLA HOŞ GÖRMEYİZ"

İsveç yönetimi, Türkiye büyükelçiliği önünde izin verecek kadar vahim ve vandal bir skandala imza atmıştır. Bu alçaklık ve zulmün tetikçiliğidir. Biz ne dinimize ne de başka dinlere saygısızlığı asla hoş görmeyiz.

CUMHURBAŞKANI EROĞAN'IN ADAYLIĞI

Be hey gafiller, be hey densiz ve demokrasi muhalifleri. Sayın Erdoğan’ın adaylığından bu kadar mı korkuyorsunuz? Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı meşru ve hukukidir.

Tartışmaya açan cumhura, cumhuriyete savaş açan demokrasi kaçkınları, adalet inkarcıları, milli irade dolandırıcılarıdır.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Oldubittiyok 30.01.2023 01:37
    Milli durus bayrak vatan millet askı..
  • Alpagu 1453 29.01.2023 23:37
    Rabb'im ; Başkan Erdoğan'a, Reislerimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Mustafa Destici'ye sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin, düşmanlarımıza fırsat vermesin.
  • İstanbul 29.01.2023 21:21
    Reiss helal sana elıne diline sağlıkk kk TÜRK YÜZYILI HAYIRLI OLSUN ÇİN SİŞSTEMEİNE GEÇELİMM ÖLENE KADAR BAŞKAN ERDOĞAN OLSUNNN
  • Misafir babuş 29.01.2023 18:22
    Hay maşallah iyi kalabalık