Bakan Akar'ın açıklamalarından satır başları:

Terörle mücadele yurt içi ve sınır ötesinde devam etmektedir. Bu operasyonlar meşru müdafaa kapsamında yapılmaktadır. Operasyonlar en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek.

Hudut namustur anlayışıyla, en ileri teknoloji araçların kullanılmasıyla ve hudut birliklerimizin en ileri çapta takviyeleriyle hudutlarımız korunmaktadır. Kimsenin şüphesi olmasın.

Bizim tek hedefimiz teröristler. Bu durum çarptırılıyor. Bu çarpıtmalara karşı uyanık olunması lazım.

Yerli ve milli İha'larımız Siha'larımız, tanklarımız, helikopterlerimiz yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Çatlasalar da patlasalar da savaş uçağımızı da yapacağız. Yakında Kızılelma'yı da kullanmaya başlayacağız.

F-16 GÖRÜŞMELERİ

Bir an önce olumlu ve somut adımlarla sonuçlandırılmasını bekliyoruz. 

İSVEÇ VE FİNLANDİYA'NIN NATO'YA ÜYELİK SÜRECİ

İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik süreciyle ilgili bizim tutumumuz açık ve net. Kur'an-ı Kerim'e karşı yapılan aşağılık ve rezil eylemleri engellemek bu yana korumuş ve kollamışlardır. Akıllarını başlarına almaları gerekiyor. Taahhütlerin ve verilen sözlerin yerine getirilmesiyle ancak adımlar atılabilir.

 

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Çiçek. 02.02.2023 20:17
    TÜRK İNSANİ SAHİP ÇIKMALI TOPRAGINA BİZDE BİR MUHALEFET VAR YUNANIN. dedigini savunan PKK TERÖRİST KATİLLERİ SAVUNAN Bunlar bize zarar verenler birde MAAŞ ALIYORlar BÜYÜK PARALAR alıyor lar SIRTIMIZDAN VURURUP evlat acısı yaşatan KÜÇÜK. ÇOCUKLARI Daga kaçırıp IRAGA kaçırıp sanki KÖLESİ Gibi her istedgini yapıyorlar bunlar MAŞ ALIYORYA ÇOK ZORUMA gidiyor gerçekten sıradan işçi akşama kadar çalışıyor askeri üçretlle hela kazanmak için bunlar ülkeyi parçalamak bizi yersiz yurtsuz bırakmak için çalışıyorlar kardeşi kardeşe vurdıuran HAİNLER çöp vermeyin YARGILANSINLAR HEPSİ