Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gerçekleştirilen Ulusal Risk Kalkanı toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan toplantıdaki gündeme ilişkin "6 Şubat depremlerini, inşallah afetler konusunda yeni bir miladın başlangıcı haline getireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gerçekleştirilen Ulusal Risk Kalkanı toplantısına ilişkin Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: 

"YENİ BİR MİLADIN BAŞLANGICI"

Ülkesi ve milleti için dertlenen insanlar olarak tarihimizin en ağır can kayıplarından ve yıkımlarından biri olan 6 Şubat depremlerini, inşallah afetler konusunda yeni bir miladın başlangıcı haline getireceğiz.

Bundan sonra hem yönetim hem toplum hem de bilim dünyası olarak daha süratli, daha pratik, daha sonuç odaklı hareket etmemiz gerektiği hususunda kimsenin şüphesi kalmamıştır.

Ortak akılla, ortak vicdanla, ortak ahlakla, ortak vizyon birliğiyle Türkiye'yi dünyanın afetlere karşı en hazırlıklı ve afetler sonrasında en hızlı ve etkili tepki verebilen ülkesi haline getirmek için çalışmaya devam etmeliyiz.

Cumhurbaşkanlığı bünyesinde kuracağımız Afet Yönetimi Politika Kurulu’nda ve sık sık gerçekleştireceğimiz bu tür toplantılarda, tüm hocalarımızın, kanaat önderlerimizin bu sürece birikimleriyle destek olacağına inanıyorum.

Yorumlar 0 Yorum Var