Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde çadır kentleri ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, depremzedelerle bir araya gelerek acılarına ortak oldu. Bir depremzedeye istekleri olup olmadığını soran Başkan Bıyık, kadının verdiği cevap karşısında duygulandı.

"O DÜŞMESİN DİYE UĞRAŞIYORUZ, O DÜŞMESİN Kİ BİZ RAHAT EDELİM"

Evinin yıkıldığını söyleyen depremzede kadın, "Hangi birimize ev vereceksiniz? Bize, 'Nasılsınız, iyi misiniz kardeşim?' demeniz yeterli. Bu çok güzel bir şey, teşekkür ediyoruz. Hepimize ev veremezsiniz, böyle bir isteğimiz de yok. Allah sizden razı olsun. Hep buradaydınız. Geçecek tabi ki, insan her şeye alışıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan her şeyi yapacak inanıyorum. Kurban olayım, o düşmesin diye uğraşıyoruz. O düşmesin ki biz rahat edelim. Herkes gitti, yardımseverler de gitti. Sadece devletimiz burada kaldı, Allah'ıma şükürler olsun. Kızılay geldi, her gün yemek getiriyor. Allah devletimize zeval vermesin" ifadelerini kullandı.

"DEVLET VAR OLSUN Kİ MİLLET VAR OLSUN"

Kötü günlerin geride kalacağını söyleyen Başkan Muzaffer Bıyık, "Her şey geçecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan her şeyi yapıyor. Sizin hayır duanız, milletin hayır duası bize yeter, aşamayacağımız zorluk yok. Allah devletimize zeval vermesin. Devlet var olsun ki millet var olsun" sözlerini kaydetti.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Zerdali 12.03.2023 18:07
    Allahım cc sizlerden razı olsun.Birligimizi ve beraberliğimizi kaim ve daim eylesin.
  • Hüseyin Yıldız 12.03.2023 17:28
    Allah razı olsun sizden kardeşim işte bu da
  • German 50 12.03.2023 14:22
    Elhamdülillah ki ,Devletimiz,var, 6+1 degil
  • Çiçek 12.03.2023 13:49
    BİZİM DEVLETİMİZ VAR ALLAH IN İZNİYLE. ŞÜKÜR. ELHAMDÜLİLLAH İYİLERLE YÖNETİLSİN İNŞALLAH HER daim. AMİN
  • Cihan 12.03.2023 11:44
    Ne ziyareti sn Muzaffer Bıyık depremden bu yana orda yaptığı hizmetleri takip ediyor ve takdir ediyoruz Allah razı olsun
Daha fazla yorum görüntüle