AK Parti'li Bülent Turan, "Bizden ayrılan arkadaşlarımızın büyük kısmı, (hesabi ve intikam hırsı olanlar hariç) farklı hayallerle ayrıldı; ama hiçbiri Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı yapmayı hayal etmediler. Daha çok istifa olacak" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, DEVA Partisi Tokat İl Başkanı Murat Kurnaz'ın partisinden istifa etmesinin ardından Twitter'daki hesabından ses getiren ifadeler kullandı.

"HİÇBİRİ KILIÇDAROĞLU'NU CUMHURBAŞKANI YAPMAYI HAYAL ETMEDİLER"

Turan, "Bizden ayrılan arkadaşlarımızın büyük kısmı, (hesabi ve intikam hırsı olanlar hariç) farklı hayallerle ayrıldı; ama hiçbiri Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı yapmayı hayal etmediler. Tabii ki emeklerini / hatıralarını birilerinin şahsi hesapları için heba etmeyecekler. Daha çok istifa olacak" sözlerini kaydetti.

"AMA KENDİMİ SEZGİN TANRIKULU, SELAHATTİN DEMİRTAŞ VE OSMAN KAVALA KANADINDA BULDUM"

DEVA Parti'li Kurnaz, Twitter'daki hesabından hesabından bir video yayınlayarak, "Yeni bir siyasi filiz olarak görüp partiye girmiştim. Gelinen noktada kendimi; Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş, Osman Kavala kanadında buldum" tepkisini göstererek partisinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Yorumlar 0 Yorum Var