Hazırlanan zeka testi optik illüzyon türündedir. Zeka testinde gül ve çeşitli çiçekler vardır. Beynin algılamasını zorlayan bu testte tespit etmeniz gereken 6 gizli yüz bulunmaktadır. Bu zekice tasarlanmış görseldeki yüzleri bulmak için ise süreniz sadece 12 saniye! O zaman sizin için süre başladı!

[Zeka testi: Bir tanesinin çifti yok! Testi çözmeye çalışanların sadece %2'si cevabı bulabiliyor] Zeka testi: Bir tanesinin çifti yok! Testi çözmeye çalışanların sadece %2'si cevabı bulabiliyor

ZEKA TESTİNDE KAÇ YÜZ GİZLİ?

Zeka testi görselinde bir dalda birkaç çeşit çiçek bulunmaktadır. Eski çizimleri andıran görseldeki çiçeklerin arasında ise gizli suratlar vardır. Bu suratları bulmanız için verilen süre ise 12 saniyedir.

[Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor] Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

IQ'NUZU TEST ETMEYE HAZIR MISINIZ?

Ortalamanın üzerinde bir zekaya sahip olduğunuzu düşünüyor musunuz? Zekası yüksek bireyler 12 saniyede resimdeki 6 yüzü bulabiliyor. İşte kendinizi kanıtlama zamanı! IQ'nuzu test etmek için hazırlanan zeka testlerini yapmak aynı zamanda oldukça eğlenceli bir aktivite olmaktadır.

[Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!] Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!

BİRAZ DAHA KONSANTRE OLUN

Renkler kullanılmadan karakalem olarak yapılan görsel, yüzlerin bulunmasını biraz daha zor hale getirmektedir. Ama konsantre olarak yapamayacağınız hiçbir şey yok! Biraz daha odaklanıp resme daha yakından bakarsanız çiçeklerin arasına gizlenmiş suratları fark edebilirsiniz.

6 YÜZÜ 12 SANİYEDE GÖREBİLDİNİZ Mİ?

Sürenin sonuna geldik. 6 yüzü bulmaya çalışırken farklı noktaları da surata benzetip "Acaba bu da yüz mü?" diye düşünmüş olabilirsiniz. Beyniniz bazı noktalara anlam vererek farklı şeyleri de yüz olarak algılayabilirsiniz. Doğru cevapları gösteren resmi cevap olarak yukarıya bırakıyoruz. Peki siz kaç saniyede kaç tane yüz buldunuz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

 

Yorumlar 0 Yorum Var