Anadolu tarihinde eşine rastlanılmamış, dünyada son yüz yılın en büyük afetleri arasında gösterilen Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden bir ay geçti. Pazarcık'ta 7,7; Elbistan'da 7,6 MW büyüklükteki sarsıntılar, üç farklı bölgedeki on bir kentimizi tahribata sürükledi.

Devlet ve millet, sadece Anadolu'da görülebilecek bir dayanışma güdüsüyle yaraları sarmaya çalışırken, iyilik kervanına koşulsuz şartsız katılanlar arasında Eyüpsultan Belediyesi de vardı.

Depremin akut döneminde arama kurtarma ekiplerini, iş makinelerini ve yardım TIR'larını bölgeye sevk eden Eyüpsultan, şimdilerde İslahiye'ye kalıcı konut yapabilmek için uğraşıyor.

Haber 7'den Muhabir Müge Çakmak'ı ve Kameraman Mutlu Şahin'i makamında ağırlayan Belediye Başkanı Deniz Köken, deprem coğrafyasındaki hizmetlere ek olarak, Eyüpsultan halkına ücretsiz sunulacak yeni çalışmayı ilk kez anlattı. İşte, Köken'in Haber 7'ye yaptığı açıklamalar:

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Mehmet 16.03.2023 15:45
    Yemin ederim,ak partiliyim ama senin seçilmemen için elimden geleni yapacağım.reis nasıl aday gösterdi anlamak mümkün değil.liyakatsız belediye başkan olursa böyle olur işte