Seçimin kaderini milliyetçi ve maneviyatçı oyların belirleyeceğini ifade eden BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı, “Milliyetçi, maneviyatçı seçme Kader seçiminde kiminle beraber olacağınıza karar verin” çağrısı yaptı.

Cumhur ittifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi, tüm parti teşkilatları ile birlikte saha çalışmalarına başladı. Yaklaşan seçimler öncesi değerlendirmelerde bulunan ve BBP’nin oyunun yüzde 4 olduğunu ifade eden BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı, 2023 hedefi koyan ve bu hedef doğrultusunda ülkeye önemli hizmetler yapan Cumhur İttifakının oyunun da yüzde 54 olduğuna vurgu yapan Sarı, “Seçmenlerimiz, menfaat çatışmasında masadan kalkanlar ile vatan sevgisi ve sevdası dışına bir beklentisi olmayanları ayırt edebilecek kararlılıktadır” dedi.

MİLLİYETÇİLERE SESLENDİ
BBP Lider Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun hedef ve ilkeleri doğrultusunda Genel Başkan Mustafa Destici liderliğinde yollarına devam ettiğini anlatan Sarı, seçim sonuçlarına dair en küçük bir tereddütlerinin olmadığına da işaret etti.  Vatandaşların terörler ilintili olan siyasi ve diğer illegal yapılanmalara prim vermeyeceğine inandığını da aktaran Sarı, “DHKPC, MLKP gibi kuruluşlar ve HDP’nin desteklediği millet ittifakı sandıkta gömülecek. Millet ittifakında görev yapan yöneticiler ve gönül verenler bu durumdan son derece rahatsızlar. Bu duruma kayıtsız kalmayacaklarını düşünüyorum. Bu seçimin kaderini milliyetçi ve maneviyatçı oylar belirleyecek. O nedenle kader seçiminde kiminle beraber olacaklarına karar vermeleri lazım” dedi.

“MAZLUM COĞRAFYADAN DUALAR GELİYOR”
Gelinen noktada Büyük Birlik Partisi ve ilkelerinin kamuoyu tarafından daha iyi algılanmaya başlandığının altını çizen Sarı,ikinci yüzyıl vizyonu olarak belirlenen Türk Yüzyılına Büyük Birlik Partisi’nin damga vuracağını ifade etti. Sarı, “Herkesin hayali olan Ayasofya’yı açan, Karabağ’ın işgalden kurtarılmasında kilit rol oynayan,Dünya mazlumlarına umut olan Türkiye’miz, Cumhur ittifakımız ve Recep Tayyip Erdoğan için Karabağ’dan, Balkanlarda yaşayan Türklerden, Irak Türkmenlerinden tüm mazlum coğrafyasından, Türk Cumhuriyetlerinden dualar geliyor” dedi.

Yorumlar 0 Yorum Var