İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesi Tarkan'ın konser vereceği ve TFF'nin bu konuya sıcak bakmadığı öne sürülmüştü. TFF'den yapılan açıklamada iddialara yalanlama geldi.

Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi finali bu yıl İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

TARKAN KONSERİ İDDİASI ÖNE SÜRÜLDÜ

Fotospor'da yer alan habere göre; UEFA ile TFF dev final öncesinde yapılacak gösteriler hakkında bir takım temaslarda bulunarak finalde hangi şovların ve hangi konserlerin yapılacağına dair fikir alışverişi gerçekleştirdi.

Haberde yer alan bilgiye göre, UEFA temsilcileri finalin İstanbul'da olması nedeniyle karşılaşma öncesinde bir Türk şarkıcının konser vermesini istedi. UEFA'nın dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Tarkan'ı işaret ettiği öne sürüldü.

SİYASİ PAYLAŞIMLARI ENGEL OLDU DENİLDİ

Halk TV'de yer alan bir haberde ise TFF'nin son dönemde siyasi paylaşımlarıyla adından söz ettiren Tarkan'ı Şampiyonlar Ligi finalinde sahneye çıkarmak gibi bir niyetinin olmadığını UEFA'ya ilettiği iddia edildi. 

Ayrıca haberde TFF’nin planının dev finalde 2021’de Grammy kazanan Nijeryalı şarkıcı Borna Boy’u sahneye çıkartmak olduğu belirtildi.

TFF TÜM İDDİALARI YALANLADI

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan konuya ilişkin açıklama geldi. Yapılan açıklamada söz konusu iddialar yalanlandı. 

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Şampiyonalar Ligi Finali UEFA organizasyonudur. Final organizasyonunda yer alacak sanatçı ile görüşmeleri UEFA ve resim sponsoru PEPSI yapmaktadır. TFF’nin bu yıl ki final maçına ev sahibi ülke olmak dışında organizasyonun bu detayı ile ilgisi yoktur."

Yorumlar 0 Yorum Var