Galatasaray'ın efsanelerinden Fatih Terim, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği'nin (GSYİAD) iftar yemeğine katıldı. Burada konuşan deneyimli çalıştırıcı, Okan Buruk'a güvenoyu verdi ve şampiyonluk konusunda konuştu

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Fatih Terim, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği'nin (GSYİAD) iftar yemeğinde boy gösterdi.

Oldukça samimi bir ortamda geçen yemekte Başkan Dursun Özbek ile Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, tecrübeli teknik direktörü, Fenerbahçe ile oynanacak ligin son maçına davet etti.

Fotomaç'ın haberine göre; NEF Stadı'nda olmasının kendilerine büyük güç vereceğini söyledi. Timur Ayrıca, "Tabii ev sahibini, evine davet etmek ayıp oluyor" esprisi yapmayı da ihmal etmedi.

"ŞAMPİYONLUK DERBİYE KALMAZ"

Terim, Erden Timur'u başarılı transferleri nedeniyle tebrik etti. Özellikle Zaniolo'nun çok iyi bir seçim olduğunu ve transfer edilmesinin İtalya'da fırtınalar kopardığını söyledi.

Başkan Özbek'e de "Galatasaray yeni bir döneme girdi. Umarım bundan sonra her şey daha güzel olacak" dedi. NEF Park'ta oynanacak ligin son maçı olan Fenerbahçe derbisinde olma sözü verdi.

Bomba bir de iddia da bulundu:

"Okan Buruk ve ekibine güveniyorum. Şampiyonluk derbiye kalmaz."

"HAZİRANLAR DA BİZİM OLACAK"

GSYİAD'ın iftarında bir konuşma yapan Özbek, şampiyonluk için iddialı konuştu. Özbek, "Bu sene her ay bizim. Mayıslar da bizim. İnşallah haziranlar da bizim olacak" dedi.

Yorumlar 0 Yorum Var