Emekli Amiral Türker Ertürk 'TCG Anadolu' ile ilgili, “Türkiye'de böyle bir şeye ihtiyaç yok. Bu geminin motorunda sorun var.” ifadelerine yer verdi. Bu küstah çıkışa Başkan Erdoğan’dan çok sert bir yanıt geldi.

Başkan Erdoğan, Kanal D ve CNN Türk ortak canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"TERÖRİSTLERLE İÇ İÇE OLAN BİRİ, AHLAKSIZ BİRİSİ"

TCG Anadolu ile herkesin gurur duyması gerektiğini belirten Erdoğan, "Bir tane terbiyesiz çıkmış, en ağır hakaretleri yapıyor. Teröristlerle iç içe olan biri. Ahlaksız birisi. Hangi yapının içinde CHP yapısının içerisinde" sözleriyle CHP'li Türker Ertürk'ü işaret etti.

"ŞU ESERİ GÖRÜP ELEŞTİRİ GETİRMEK, YENİLİR YUTULUR DEĞİL"

Konuşmasında CHP'li Emekli Amiral Türker Ertürk'ün TCG Anadolu üzerinden ortaya serdiği alçak sözleri ağır bir dille eleştiren Başkan Erdoğan, "Gezdim gördüm. İHA şu anda üzerinde, helikopterle üzerinde SİHA ve hafif taarruz uçağı iniş kalkış her şeyi yapabilecekler. Bunlar bizim dünya standardında farklı bir yere gelmemizi sağladı. Bu bizi denizlerde güçlü noktaya taşıyor. Yeni bir adım atıyoruz. Görüşmeleri yapıyoruz. 1 misli daha büyüğünü daha inşa edeceğiz. TCG Anadolu rastgele bir şey değil. Çıkmış bir ukala, 'Bunlar yapabildikleri zaten eserleri yok' diyor. Şu eseri görüp eleştiri getirmek, yenilir yutulur değil. Herkesin gurur duyması lazım. Boyu 220 metre. Dünyanın her köşesinde operasyon yapabileceğiz. Bunlar anlardan da anlamazdan da konuşuyorlar. Gurur duy ya. Sen Erdoğan'ı Hulusi Akar'ı sevmeyebilirsin. Biz bu millete bu eseri bizden sonraki nesillere emanet edeceğiz." dedi.

 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Deniz 13.04.2023 08:00
    Ağzına yüreğine sağlık versin Rabbim inşallah iyi ki varsın yüreği güzel insan yolun hep açık olsun inşallah Allah'a emanet ol başkan Recep Tayyip Erdoğan adamsın adam başkan
  • Mustafa Yıldız 13.04.2023 07:59
    TCG Anadoluya iftira adan bu hain sözüm ona asker,benim memleketime ait değil bu ayaş vatan haini yabancı iş birlikci ajanı yargılanmalı ve ço gizli takip edilmeli umarım yerli ve milli mit,imiz gereğini yapacaktır hiç kuşkumuz yok,bu adamın rütbesi alınsın asker kacağı muamelesi yapılsın
  • Erdi 13.04.2023 06:07
    Ağzına sağlık reis çoktan hakkediyordu
  • Kastamonulu 13.04.2023 05:04
    Ins milletimizin feraseti kazanacak. Ekonomik sorunlar çözülür her zaman vatan öndedir
  • Misafir 13.04.2023 05:00
    Bu herif Amiral olmuş Ama Adam olmamış gururlanması gerekirken düşmanlık yapıyor kendi ülkesine
Daha fazla yorum görüntüle