Bloomberg'de yayınlanan bir analizde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tabandan güçlü desteğin sürdüğü ve elde edilecek zaferin de Batı'ya karşı bir mesaj olacağı ifadeleri yer aldı.

ABD merkezli Bloomberg, Erdoğan'a tabandan güçlü destek olduğuna dair ifadelere yer verdi.

Batılı ülkelerin muhalefet cephesini desteklediğine dikkati çeken Erdoğan'ın, elde edecekleri seçim zaferiyle Batı'ya mesaj vereceklerini söylediği belirtildi:

"Zafer, kendisine karşı olan Batı'ya mesaj anlamına gelecek"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki ay yeniden seçileceğine olan güvenini dile getirdi.

Zaferinin, kendisine karşı olduğunu ve rakiplerini desteklediğini söylediği Batı'ya bir mesaj anlamına geleceğini ifade etti.

"Benim milletim 14 Mayıs'ta bu komployu bozacaktır"

Haberde, ilk turda cumhurbaşkanı seçilebilmek için oyların yüzde 50'sinden fazlasının alınması gerektiği bilgisi paylaşılarak, Erdoğan'ın açıklaması aktarıldı:

"Milletimin bu işi zorlaştırmadan bitireceğine inanıyorum. Türkiye, bu seçimlerle Batı'ya bir mesaj verecek. Bu millet artık terörle mücadele ederken, ekonomi politikalarını belirlerken Batı'nın tepkisine bakmıyor."

"Batı, Erdoğan'a karşı olduğunu söylüyor. Erdoğan'a karşı düşmanca tavırları benim milletime karşı düşmanca bir tavırdır. Benim milletim 14 Mayıs'ta bu komployu bozacaktır."

"İsveç'in NATO'ya katılımını ertelemeye devam ediyor"

Öte yandan, Erdoğan yönetimindeki Türkiye'nin, İsveç'in NATO'ya katılımını ertelemeye devam ettiği kaydedildi.

Finlandiya'nın üyeliğini onaylayan Türkiye, şüphelileri iade etmesi durumunda Stockholm ile de bu sürecin ilerleyeceğini söylüyor.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Çiçek. 13.04.2023 17:57
    Allah ın izniyle kıskanan. kötüler derler ya ondan çatlayan ÇATLASIN ALLAH IN İZNİYLE kötülük TAVAN YAPMIŞ PKK TERÖRİSTLE AŞK YAŞAYAN MI UYUŞTURUCU. SATAN MI ÇOCUK Daga kaçırıp türlü ahlaksız cinsel taciz yapan ları her PİSLİGİ kabul edenler ALLAH IN İZNİYLE GEBERECEKLER Yaşasın kötüler için cehennem bu ları bilp susan dilsiz ŞEYTAN demiş çok dogru
  • Fahri Özcan 13.04.2023 14:29
    Millet hakla batılı terörün yanında olanlarla olmayanları batıya uşaklık ve kuklalık edenlerle etmeyenlerin vatan haini olanlarla olmayanları seçecek biseçimde Allah doğruların yanında olsun inşallah vatanımızı ve milletimizi köle yapmak isteyenlere fırsat vermesin
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek