HDP’nin Bingöl'de gerçekleştirdiği mitingde sahneye çıkan DBP Milletvekili Saliha Aydeniz, peş peşe skandal açıklamalara imza attı. Aydeniz, "Kürt sorununun demokratik çözümünün birinci muhatabı, sayın Abdullah Öcalan'dır." dedi.

HDP, 6'lı koalisyona katılarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığına desteğini açıkladı.

HDP, kendisini kilit parti olarak tanımladıktan sonra sık sık terörist başı Abdullah Öcalan'ın serbest kalacağına dair açıklamalar yapmaya başladı. "Abdullah Öcalan'a özgürlük" vaadi ile ilgili son açıklamayı DBP Milletvekili Saliha Aydeniz yaptı.

7'li kolisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun terör örgütü PKK ve onun destekleyicisi olan HDP'ye karşı bir tepki ortaya koymaması ve terör örgütü PKK elebaşlarının da Kılıçdaroğlu'na yönelik destek açıklamaları artarak sürüyor. Kılıçdaroğlu'nun teröre karşı olan bu tutumu ise terör sevicilerin seçim için bebek katili, teröristbaşı Öcalan'a özgürlük söylemlerini ortaya çıkarıyor.

"ÇÖZÜMÜN BİRİNCİ MUHATABI SAYIN ABDULLAH ÖCALAN'DIR"

HDP'li milletvekili Saliha Aydeniz, Bingöl'deki mitingde terörist başı Öcalan'ı kastederek "Kürt sorununun demokratik çözümünün birinci muhatabı, sayın Abdullah Öcalan'dır. İmralı özgürleşecek, Türkiye özgürleşecek; İmralı özgürleşecek, Kürdistan özgürleşecek" diye konuştu.

DBP vekili Aydeniz, "Buna inananlarla beraber siyaset yapalım" diyerek, 7'li koalisyon ve onun adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na mesaj gönderip, 14 Mayıs seçimi sonrası kendilerinin hedefledikleri kazanımları işaret etti.

 

Yorumlar 115 Yorum Var
  • PENÇE KILIÇ 27.04.2023 09:13
    Gerçekten arkadaşlar ya chpkk ve hdpkk yı anladıkta hadi sp yi anladık varsayalım çünkü o sp bir ingiliz uşağı bir şahsiyet diğerlerine ne demeli. Ben hepsini Allah (cc) ya havale ediyorum ıslah olsunlar olmazlar ise kahru perişan olsunlar
  • Ertuğrul 26.04.2023 21:16
    Chpkk HDPkk yi biliyoruz PKK nın partisi de bunlara payandalik yapan ip SP deva GP DP ye oy vereceklerin gözleri kör kulakları sağır vicdanları çürümüş millilikten uzak vatan ruhunu kaybetmiş ABD ab İngiliz mandaligini kabul etmiş siyon kuklalarıdır.
  • bülent 26.04.2023 13:38
    Hepsi kabak gibi ortaya çıkıyor, devletin de bir hesabı elbet vardır..........
  • Ali kılıçoglu 26.04.2023 12:57
    Bunlar kürt kardeşleme kurban olsun.Bunlar haçlı,fetö ve ermeni uşakları...
  • Önce Vatan 26.04.2023 12:53
    Şimdi PKK lı hainleri Kürt vatandaşlarımızla karıştıran ve hepsini aynı kefeye koyan cahil sürüsü var maalesef. Kardeşim PKK lı hainleri ve onlara destek veren milletvekillerini herkes biliyor. Vatanını, milletini seven kürt vatandaşlarımız kimi destekliyorsa elbette saygı duymak lazım, sana oy vermiyorsa niye dışlıyorsunuz. Fetöcü hainler gibi herkesi dışlamayın, yeter.Milletimizi rahat bırakın.
Daha fazla yorum görüntüle