HDP ve PKK'dan gelen 'Öcalan'ı özgürleştireceğiz' vaatlerine uzun zamandır ses çıkarmayan Akşener, İYİ Parti'nin oylarının eridiğinin ilan edilmesinden sonra PKK elebaşı Öcalan'ın hapisten çıkarılacağı iddialarını yalanlamak zorunda kaldı.
Altılı masanın cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunun açıklanmasının ardından HDP aday çıkarmayarak seçimlerde Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıkladı. HDP'den bu açıklamadan hemen sonra çok sayıda HDP ve PKK'lı sözde üst düzey yöneticiler teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın özgürleştirileceği ile ilgili vaatlerde bulunmaya başladı. Yaklaşık 1 aydır Öcalan'ın özgürlüğü ile ilgili söylemlere ses çıkarmayan altılı masa ortağı Meral Akşener ise İYİ Parti'nin oylarının çok büyük kayıp yaşadığının ilan edilmesinden sonra Öcalan iddialarına itiraz etti.
-
Atila
28.04.2023
16:16
Meral reisi ve hükumeti hedef almadan miting yapan daha iyidir
Beğen
-
Dortmund
28.04.2023
06:35
Utanmadan bu kadin nasil insan icine cikiyor
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Fahri Özcan
27.04.2023
22:43
Öyle bir durumda bu kadına kim ne sorar boş laf
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Celalettin
27.04.2023
17:03
Beyaz Toroslardan da bahsetseydin.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Vatan Evladı
27.04.2023
16:39
Aziz Milletimiz öyle bir oyun oynayacak ki! Siyaset sahnesinden silinip gidecekler! Benim Askeri me Polisimize Kurşun Sıkanlarla ; aynı masada ittifak oluşturacak sın! MİLLETİMİZİ Milliyetçiyim diyerek kandıracaksın! Sultan Abdülhamit Han Hz.İstibdat diyerek seçilmiş Cumhurbaşkanı na; ağza alınmayacak laflar sarfedeceksin! Gereğini yapacaktır sandıkta Aziz Milletimiz!
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle