HDP ve PKK'dan gelen 'Öcalan'ı özgürleştireceğiz' vaatlerine uzun zamandır ses çıkarmayan Akşener, İYİ Parti'nin oylarının eridiğinin ilan edilmesinden sonra PKK elebaşı Öcalan'ın hapisten çıkarılacağı iddialarını yalanlamak zorunda kaldı.

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunun açıklanmasının ardından HDP aday çıkarmayarak seçimlerde Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıkladı. HDP'den  bu açıklamadan hemen sonra çok sayıda HDP ve PKK'lı sözde üst düzey yöneticiler teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın özgürleştirileceği ile ilgili vaatlerde bulunmaya başladı. Yaklaşık 1 aydır Öcalan'ın özgürlüğü ile ilgili söylemlere ses çıkarmayan altılı masa ortağı Meral Akşener ise İYİ Parti'nin oylarının çok büyük kayıp yaşadığının ilan edilmesinden sonra Öcalan iddialarına itiraz etti.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Atila 28.04.2023 16:16
    Meral reisi ve hükumeti hedef almadan miting yapan daha iyidir
  • Dortmund 28.04.2023 06:35
    Utanmadan bu kadin nasil insan icine cikiyor
  • Fahri Özcan 27.04.2023 22:43
    Öyle bir durumda bu kadına kim ne sorar boş laf
  • Celalettin 27.04.2023 17:03
    Beyaz Toroslardan da bahsetseydin.
  • Vatan Evladı 27.04.2023 16:39
    Aziz Milletimiz öyle bir oyun oynayacak ki! Siyaset sahnesinden silinip gidecekler! Benim Askeri me Polisimize Kurşun Sıkanlarla ; aynı masada ittifak oluşturacak sın! MİLLETİMİZİ Milliyetçiyim diyerek kandıracaksın! Sultan Abdülhamit Han Hz.İstibdat diyerek seçilmiş Cumhurbaşkanı na; ağza alınmayacak laflar sarfedeceksin! Gereğini yapacaktır sandıkta Aziz Milletimiz!
Daha fazla yorum görüntüle