Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklamalarına ilişkin, "Türk gençlerine değer vermeyip bir ABD şirkete adeta peş keş çekilmesini anlamak mümkün değil" dedi.

TEKNOFEST heyecanı 7. Kez başladı. TEKNOFEST'te Haber7.com'un konuğu olan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar özel açıklamalarda bulundu.

Selçuk Bayraktar, “Dün yağmur nedeniyle hava gösterileri yoktu ama çadırlarda inanılmaz bir ortam vardı. Şimdi hem çadırlarda hem de gökyüzünde inanılmaz bir ortam var. Solo Türk gökyüzünü yırtıyor birazdan da KIZILELMA gökyüzünü yırtacak. Her şeye inanılmaz bir ilgi var” ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı'nı havacılık ve uzay çalışmaları merkezi haline getireceklerini söylemiş, merkezin kurulması ve geliştirilmesini ise ABD'deki Sierra Nevada şirketinin sahipleri Eren Özmen ve Fatih Özmen ile yapacaklarını belirtmişti. Bu söylemlere ilişkin de konuşan Bayraktar, şunları söyledi:

“Aslında buradaki tablo kendisi direk yanıt veriyor. Teknoloji yarışmalarına 1 milyondan fazla gencimiz başvurmuş. Bunlar teknolojide geleceğin trendi olan yarışmalar. Ülkemizi muasır medeniyetlerin ötesine taşımak için başvurmuşlar. Biz onlara değil de yurtdışında bir firmaya güveneceğiz. Ben bu açıklamayı çok talihsiz bir açıklama olarak görüyorum. Burada çocukların coşkusunu, duygusunu, heyecanını, bilgisini, bilgi birikimine değer vermeyip bir ABD şirkete adeta peş keş çekilmesini anlamak mümkün değil. Buradaki cevherleri TEKNOFEST’E gelip görebilirler. Belki onlar için de faydalı olabilir kendi insanımıza inanmaları açısından”

Yorumlar 36 Yorum Var
  • Ömer KAYA 30.04.2023 09:28
    "İt ürür kervan yürür" daha nice TEKNOFEST'lere hep birlikte sağlık, huzur ve yeni buluşlarla inşallah .
  • Zazacan 12 29.04.2023 22:02
    Helal olsun sana adamın hası ALLAH ülkemizi ve senin gibi gençleri korusun RABBİM senin gibi gençlerin sayısını artırsın İNŞALLAH
  • sinan 29.04.2023 18:39
    Kemal verdiği hangi sözü yerine getirmiş? Vaatlere millet inanacak sansınlar...
  • CANDEDE 29.04.2023 17:36
    Sevgili Bayraktar; sen ona şimdi cevap verme, 5 yıl sonra inşallah seni bu memleketin başında REİS göreceğiz O zaman bunlar kalırsa cevap ver. boşuna o güzel nefesini bunlar için harcama
  • A.A.A 29.04.2023 17:24
    Kılıçdaroğlu, dökme su ile Rıfkının değirmeni dönmeyecek.! Bu Millet Erdoğanı 60% Oy ile Zirveye Taşıyacak...
Daha fazla yorum görüntüle