İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Beykoz'da miting düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Beykoz’a gelerek, Ortaçeşme meydanında seçim çalışmaları kapsamında vaatlerde bulundu.

İBB BAŞKANI 2023 YILINDA BEYKOZLULARA TAŞIMALI VAPUR SİSTEMİ VADETTİ

İmamoğlu, İBB’nin faaliyetlerine değinirken mitinge katılanların "Beykoz’a metro istiyoruz" talebine karşın İmamoğlu’nun verdiği cevap pes dedirtti. Konuya ilişkin Avrupa yakasında yapılan raylı sistem çalışmaları yapıldığını söyleyen İmamoğlu, İTÜ, İstinye füniküler hattı bitince Beykozluları vapurlarla İstinye'ye taşıyarak raylı sistemlerle buluşturulacağını belirtti.

2023 yılında vatandaşlıların Beykoz’a metro talebini adeta duymazdan gelen İBB Başkanı'nın taşımalı vapur sistemi vadetmesi şaşkına çevirdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu şöyle konuştu:

"Metro isteğinizi biliyorum. Buna çalışıyoruz. Metronun farklı usullerle buraya erişmesiyle ilgili daha doğrusu füniküler dediğimiz geçenlerde Rumeli Hisarüstü'nden Aşiyan'a açtığımız o yerin nasıl yapıldığını arkadaşlar bir gün size anlatırlar. Gelirler meydanda anlatırlar. Beykoz'un ulaşımı için çalışıyoruz. Beykoz'un vapur seferlerini artırdığımızı özellikle Boğaz Hattı boyunca ve Avrupa Yakası'na geçiş noktası olarak ve inşallah İstanbul Teknik Üniversitesi İstinye fünikülerini de bitince orayla da bağladığımızda Avrupa Yakası'yla direkt raylı sistemler bağlantısını bir vapurla sağlamış olacağız. Onun da projesi hazır."

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Emre47 06.05.2023 21:40
    Hazırdan yemeye devam sayın İmamoğlu. Atma ve sallama çalışmalarına devam. Sen ve icraat yan yana gelmeyecek iki kelime. Ağız icraatına diyecek bir şey yok. Kalabalık da kuru laflarına aldanıp alkışlıyor ya.. İyisi mi tatile çık sayın İmamoğlu.
  • Profesör 30.04.2023 01:23
    Bu hakikaten fikir ve icraat hırsızı ya, o arkadaşlar size anlatır dediği Hisar-Aşiyan finüküleri Ak Parti projesi ve zaten %90'ı bitmiş bir projeydi, 2020'de açılacaktı, Ekrem geldi 2022'nin sonunda ancak bitebildi. Şimdi utanmadan arkadaşlar size anlatır diyor, sanki kendi işi!
  • engin 29.04.2023 23:13
    bunlarin zekasi vizyonu bukadar iste ki onuda yapamaz hee inanmayin
  • Oktay 29.04.2023 22:07
    İşi gücü vaad. Yalan,dolan. Söylediği neyi yaptıki?