TUSAŞ Motor Sanayii AŞ (TEI), geliştirdiği yerli ve milli motorları TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde ziyaretçilerle buluştu. Yerli ve milli helikopter, TEI'nin geliştirdiği motorla uçuyor. En son GÖKBEY yerli üretim olan TS1400 motoruyla gökyüzü ile buluştu.
Motor savunma sanayisinin en kritik konularından biri olduğunu belirten TUSAŞ Motor Sanayi Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit, TEKNOFEST 2023'te Haber 7'ye çok özel açıklamalarda bulundu.
-
Eyüp Coşkun
01.05.2023
17:09
Hey maşallah maşallah Allah yolunuzu açık etsin...Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.
Beğen
-
Saginci
01.05.2023
16:39
Akşit hocam ellerinizden öperim. Dualarımız sizlerle. MMU artık KAAN oldu. Kaan, hanların hanı. İnşallah çok kısa zamanda onada yerli motor istiyoruz. Tüm bunlar önce Allah sonra Reisin sayesinde oldu. Bu gün terör bitme noktasına geldiyse hepsi savunma sanayindeki gelişmeler sayesinde
Beğen
-
CENGIZ
01.05.2023
16:31
yok canım bu MAKETTIR! ITALYADAN GELMISTIR.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Vatan
01.05.2023
16:22
Maşallah yaptığı isleri büyük,kendisi de birokadar mutavazi hocamız..
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Hasan SGK Emekli
01.05.2023
15:38
Akşit hocam;Sizi çok seviyoruz.Rabbim size ve çalışan arkadaşlarınıza zihin açıklığı versin.Tez zamanda ülkemizin ufkunu güzelleştirmek için size güç kuvvet versin.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle