Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Sayın Murat Kurum, ''Adalarımızın bütün süreçlerini ilgili kurullarla birlikte görüştüğümüz, buradaki doğal güzelliklerin, kültür hazinelerinin korunacağı, ilave bir yapılaşmaya meydan vermeyecek şekliyle Adalardaki 1/5000 ölçekli nazım imar planını ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planını uzun zamandır takip ediyorduk.

Çalışmalarımızı tamamladık. İnşallah 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarını önümüzdeki hafta itibariyle askıya çıkarıyoruz. Böylece Adalar’da imar problemini tamamen çözülüyor. Bundan sonra da Adalar’da hiçbir tapu problemi olmayacak! Sorunu kökten çözmüş olacağız! Yıllardır Adaların beklediği bir işti.

Hamdolsun Adalar’ın güzel sakinlerine bugün bu müjdeyi vermiş olduk… İstanbul’da 1.5 Milyon Konutluk Yüzyılın Dönüşümü diyoruz! Ne diyoruz? ‘Yarısı Bizden, Yarısı Devletten!’ diyoruz. Şu anda; İstanbul’un bu tarihi dönüşümünde, bu yüzyılın dönüşümünde, Yarısı Bizden kampanyamızda başvuru sayısı kaça ulaştı biliyor musunuz? Şöyle rakamları açıklayalım da Kılıçdaroğlu; milletin devletine olan, Cumhurbaşkanımıza olan itimadını, güvenini Adalar’dan duysun! Bugün itibariyle İstanbul’umuzda 533 bin bağımsız bölüm başvuru yaptı.'' dedi.

 

Yorumlar 0 Yorum Var