Ankara’da görev başında olması gerekirken şehir şehir miting turuna çıkan ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın “kalp” işaretiyle imtihanı sürüyor. CHP ve İyi Parti mitinglerinde yapılan kalp işaretini beceremeyen Yavaş yine komik duruma düştü.

HABER7

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 7’li koalisyon masasının mitinglerinde boy göstermeye devam ediyor. HDP tepki gösterdiği için Doğu ve Güneydoğu’daki mitinglere çıkarılmayan Mansur Yavaş, CHP ve İyi Parti’nin açık hava buluşmalarında sahneye çıkıp kısa konuşmalar yapıyor.

Miting öncesi ve sonrasında iki elinin parmaklarını birleştirerek “kalp” işareti yapmaya çalışan Mansur Yavaş, defalarca kez denemesine rağmen bunu bir türlü başaramıyor.

CHP’nin İzmir, Tekirdağ, Afyonkarahisar, Balıkesir gibi şehirlerdeki mitinglerinde Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte kalp işareti yapmaya çalışan ancak başarılı olamayan Mansur Yavaş, bugün de İyi Parti mitinginde bunu beceremedi.

İyi Parti Aydın mitinginde sahnede partilileri selamlayan Yavaş, “kalp” yapmaya çalıştığı anda başarılı olamadı.

Komik duruma düşen Yavaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Birilerinin elleriyle kalp yapmayı öğrenmesi 40 gün sürdü. Onu da beceremiyorlar." sözlerini akıllara getirdi.

Birilerinin elleriyle kalp yapmayı öğrenmesi 40 gün sürdü… Peki biz o sırada neler yaptık? Şöyle bir izleyelim… pic.twitter.com/aJtHIBJVBs

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) May 1, 2023

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Uyan 06.05.2023 20:29
    Bu adam hic konusuyormu?
  • Sakaryalı. 06.05.2023 18:22
    Kalpsiz adamdamdan ne beklenir ki.
  • Vatandaş 06.05.2023 18:05
    Siz hangi işi kalbinizle vicdanınızla yaptınız ki çakmalar.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek