14 Mayıs seçimlerinin ardından kullandıkları oylardan dolayı deprem bölgesindeki depremzedeleri sert sözlerle eleştirerek çektiği videoyu ‘Tiktok’ uygulamasında paylaştığı gerekçesi ile gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri’nde deprem bölgesinde kullanılan oylara tepki gösteren ve bu anları saniye saniye kaydederek ‘Tiktok’ isimli sosyal medya uygulamasında paylaşan A.D.D. isimli kadın hakkında Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Oy veren depremzedelere yönelik hakaret, saldırı ve tahrik içerikli provakatif video paylaşımı yapan A.D.D. isimli kadın, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonu sonucu yakalandı.
Gözaltına alınan ve hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan adli işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.D.D. isimli şüpheli, adliyeye sevk edildi.
17.05.2023 13:46
“GÜNCEL” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
Fuat
25.05.2023
09:54
Türk Halkı PKK ile de yürümez derler adama
Beğen
-
KEMAL KAYA
23.05.2023
00:22
Tipinden belli zaten ne iyidüğü
Beğen
-
Vatan sever
22.05.2023
13:18
En adaletli olanı bu yaratığı vatandaşlıktan çıkarıp sınır dışı edeceksin
Beğen
-
Vatandas
22.05.2023
02:52
Ya arkadas yonan isgal itse bu gadar assagilik yapmaz bu ne ya
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Qwerty
21.05.2023
18:43
Yurt dışı yasağı utanmalı. Gerekiyorsa ki gerekiyor. Vatandasliktmdan çıkartılmalı. Siz eylem şeyisiniz.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle