Muhaliflerin açtığı başka bir sohbet odasında ise AK Partili seçmenler hedef alınarak adeta 'katliam' çağrısı yapıldı. 

Profil resminde 28 Şubat darbecisi İsmail Hakkı Karadayı'nın fotoğrafını kullanan 'Berke' isimli bir muhalif, AK Parti'ye oy veren seçmen için "Cahil yaşayacaklarına ölsünler daha iyi. Benim hayatımı etkiliyorlar. " ifadesinde bulundu. 

"DEMOKRAT PARTİLİLERİ KURŞUNA DİZDİLER, ÖYLE BİR ŞEY LAZIM"

"Ben AK Partili insanları çok iyi tanıdığım için hiç vicdani bir şey hissetmiyorum." diyen kindar muhalif, "27 Mayıs'ta ne yapıldı? Bütün Demokrat Parti kadrolarının hepsi kurşuna dizildi. Geriye kalanlar da işkenceden geçirildi. Adnan Menderes'in oğlu Robert Koleji'nde okuyor. Toplu şekilde çocuğu okula sokmuyorlar. Ağzını burnunu kırıyorlar. Çocuk başka yerde okuyup bitiyor. Öyle bir şey lazım tabii ki yani. Bu adamlara acıyamazsın. Bunun cezası ölmek olabilir yani." diye konuştu.

İŞLEDİĞİ SUÇLAR YANINA KAR KALDI, CESARETİ ARTTI

"Ben açık açık söylüyorum. Başıma da bir şey gelmedi, gelmez de yani" diyerek daha önce işlediği buna benzer suçların cezasız kaldığını söyleyen kindar sosyal medya kullanıcısı, bunu her yerde ifade ettiğini belirtti. 

"İYİ Kİ ÖLDÜLER, OYLARI AZALDI"

Depremzedeler için alçakça ifadeler kullanan kindar muhalif, "Depremde ölenlere üzülmüyorum. AK Parti'ye oy verenlere üzülmüyorum. İyi ki öldüler. Ölmeleri benim için daha iyi oldu, oyları azaldı." dedi. 

"AK PARTİ'YE OY VERİYORSA ÖLSÜN"

"AK Parti'ye oy veriyorsa, bu suça ortaktır, masum değiller. İsterse babam olsun." diyen kindar muhalif, "Ölmeleri daha iyi yoksa hep aç kalacaksın." ifadesinde bulundu. 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Vanli 20.05.2023 13:32
    Ne mutlu kalbi Allah sevgisi ile vatan, millet sevgisi ile insan sevgisi ile dolu olanlara...
  • Vanli 20.05.2023 13:30
    Hayır dile komşuna hayır gelsin başına.. Senin ve senin gibi düşünenlerin sonu depremde hayatını kaybedenlerden çok daha beter olur umarım... bu zihniyet acıların en kötüsünü hak ediyor bence ama kuldan değil Allah'a havale ediyorum bu faşist yobaz zalim zihniyeti. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun inşallah.
  • DehHaYol 20.05.2023 13:07
    Konuş konuş, her sözün bir oyu sağlamlaştırıyor AK parti için. Çek git, terki diyar eyle beğenmiyorsan.
  • ali k 20.05.2023 12:44
    bu kafadakilere oy verenler memnunmusunuz? böyle devam edin kazanırsınız belki