Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 52.26'lık oy oranıyla zafere çok yaklaşırken Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve AK Parti Genel Merkezi'nde yoğun hareketlilik başladı.

SEÇİM KUTLAMALARI DA BAŞLADI

Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti Genel Merkezi'nde bulunan partililer seçim kutlamasına başladı. Tekbir ve sevinç gösterisinde bulunan partililer Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne yürüdü.

BİR İLK GERÇEKLEŞECEK: CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ'NDE HALKA SESLENECEK

Kazandığı tüm seçimlerde AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşması yapan Başkan Erdoğan, eğer bu seçimi de kazanırsa bu kez Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin ana binasındaki balkonda vatandaşlara seslenecek.

BASIN MENSUPLARI İÇİN YER HAZIRLANDI

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde gerekli hazırlıklar yapılırken seçimi buradan takip edecek basın mensupları için de yer ayrıldı.

OY SAYIMI SÜRERKEN ERDOĞAN KISIKLI'YA GELDİ

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutuna geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutuna konuşma yapmak üzere otobüs getirildi.

VATANDAŞLAR KÜLLİYE'YE DOĞRU YOLA ÇIKTI

Sandıkların yüzde 96.34 açılmışken Erdoğan'ın yüzde 52.26 oy oranıyla önde olmasının ardından büyük sevinç gösterisinde bulunan partililer Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne  doğru yola çıktı.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde de hareketlilik başladı.  

ERZURUM'DA ERDOĞAN SEVİNCİ

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu oyması sonunda Erzurum’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik destek veren vatandaşlar kutlama yaptı.



Saat 17.00’da tamamlanan oy verme işleminden sonra sandıklarda yapılan sayımların ardından Erzurum’da AK Partililer başta olmak üzere Cumhur İttifakı’na destek veren vatandaşlar Cumhuriyet Caddesi’ne akın etti.

Araçlarla uzun konvoy oluşturan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine tezahüratlar atan vatandaşların coşkusu saatlerce sürdü.

Yorumlar 0 Yorum Var