HABER7

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı" parolasıyla yeni kabineyi kurdu. Kabinedeki sürpriz isimlerden birisi ise Dışişleri Bakanlığı görevine getirilen MİT Başkanı Hakan Fidan oldu. 

Hakan Fidan sosyal medyada en çok konuşalan isimler arasında yer aldı.

PUTİN'DEN HAKAN FİDAN'A ÖVGÜ

2016 yılında Çin’in Hangcou kentinde düzenlenen G-20 Liderler Zirvesi’nde gerçekleşen Erdoğan-Putin görüşmesi yeniden gündem oldu.

Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin'in MİT Başkanı Hakan Fidan'a övgüde bulunmuş ve bu diyaloglar kameralara yansımıştı.

"Birçok bakanın yanı sıra MİT Müsteşarımız da burada" diyen Erdoğan'a cevap veren Putin, "İstihbarat şefi burada olduğuna göre konuşacak bir şeyimiz kalmıyor. O size zaten her şeyi anlatmıştır." ifadesini kullanmıştı.

 

Yorumlar 33 Yorum Var
  • seyfettın gumus 05.06.2023 19:18
    allah hepsının yolunu acık etsın
  • Vatan Evladı 05.06.2023 17:41
    Her Şey İstişare yoluyla karara Bağlanıyor! Aziz Milletimize Hizmete amade olmuş Hizmetkâr Olan DEVLETİ'MİZİ İdare eden Ricallerden Rabbim Razı Olsun.Aziz Milletimizin Teveccühü alarak Yüzümüzü Ak Çıkaracak bu Kadrolara Başarılar dileriz! Başımızda ki DEVLET BAŞKANI Olan RECEP TAYYİP ERDOĞAN Beyefendiye Rabbim Uzun Ömürler İhsan Eylesin.
  • Vedat 05.06.2023 12:42
    Allah hep yardımcısı olsun çok başarılı görüyorum keşke AK Parti teşkilatı da aynen böyle olsa
  • O k u r 05.06.2023 12:33
    Tercüme hatası yoksa Putin boş konuşmuş. İstihbarat şefi orada olmasa her şeyi Erdoğan'a anlatamaz mı? Bazı cümleler ilk söylendiğinde şatafatlı durur ama üzerinde biraz düşünüldüğğnde çok kof olduğu anlaşılır. Putin'in bu sözü de o cinsten bir söz.
  • Adr 05.06.2023 11:29
    Seviyoruz
Daha fazla yorum görüntüle