Türkiye, 28 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için sandık başına gitti. Seçimlerin iki turunda da yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'dan büyük fark yiyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti tabanından gelen tüm 'istifa et' çağrılarına kulak tıkadı. Partisinin Merkez Yönetim Kurulu'nu kafasına göre yeniden dizayn eden Kılıçdaroğlu, "Buradayım" mesajı vererek koltuğu bırakmayacağını vurguladı.

PORTAKAL'DAN KILIÇDAROĞLU'NA ÇAĞRI: AKLIMIZLA DALGA GEÇİYOR 

CHP yandaşı sunucu Fatih Portakal, "Koltuğu devretmeyeceğim" mesajı veren Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu. CHP liderinin koltuğa iple bağlandığı bir karikatürü ekrana getiren Portakal, "Demokrasi getireceğiz, diktatörlük var dediniz, Erdoğan var diye bağırdınız, oy istediniz. Umutsuz vakasınız, sözünün bile heyecanı yok. Aklımızla dalga geçiyor" sözleriyle tepki gösterdi.

Portakal, CHP yönetimi ve Kılıçdaroğlu'nu hedef aldığı açıklamalarında şunları söyledi:

"Ya başarısızsınız be arkadaş. Hâlâ umut olmaya çalışıyorsunuz. Umutsuz vakasınız, sözünün bile heyecanı yok. Evet, Kılıçdaroğlu aday olsun dedim, ama bitti, kaybettiniz ya, o koltukta oturamazsınız. Diyor ki, 'Her iki seçmenden biri Kılıçdaroğlu’na verdi'... Sanki beş tane aday var. Aklımızla dalga geçiyor. Seçim kaybettiniz, parti içi demokrasiniz olsun. Demokrasi getireceğiz, diktatörlük var dediniz, Erdoğan var diye bağırdınız, oy istediniz.”

Yorumlar 113 Yorum Var
  • zonguldaklı 08.06.2023 12:04
    zaten parti adına çalışıyor? bunları kim finanse ediyor sanıyorsunuz.
  • Adn 08.06.2023 02:35
    Fatih Portakal siyaset yapacaksan git partide çalış , ne diye ekrandan ahkam kesiyorsun, haddini bil .
  • Mustafa 08.06.2023 00:11
    Kılıçdaroğlu nu sahte anketlerle sahte vaatlerle Plates topu gibi şişişirip patlayınca neden patladı diye soran herkes istifa etmeli
  • Metin Güner 07.06.2023 19:22
    Sizde biliyordunuz Bu Bir Projeydi.. Satılık kalem olarak sizinde destek vermeniz gerekiyordu... En başta senin Bu Milletten özür dileyip İstifa etmen lazım... !!! Özellikle, Aptal yerine Koyduğunuz, Akıllarıyla Dalga geçtiğiniz chp/pkaka nın Koyunlarından ... Ve YÜCE TÜRK HALKINDAN
  • Dadaş 07.06.2023 18:37
    Portakal bu tipler türkiyede koyun bile alamaz ekremdediğin alkolik istanbulda kaybedecek boşuna yırtılma
Daha fazla yorum görüntüle