CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı canlı yayında TRT ile ilgili sözleri tepkiye neden oldu. CHP liderine TRT'den cevap geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü TV'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun TRT'yi öne sürerek vatandaşı küçümsemesi tepkilere neden oldu.

ZAHİD SOBACI: İFTİRALARA MARUZ KALDIK, YİNE SES ETMEDİK...

Kılıçdaroğlu'nun sözlerine TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı cevap verdi.

Sobacı paylaşımında, ''TRT ülkemizin her köşesinde izlenen, dünyaya seslenen güçlü bir Türkiye markasıdır.Biz seçim süresince izandan yoksun ne iftiralara maruz kaldık, yine de ses etmedik.Türkiye’yi ve değerlerimizi önceleyen yayınlarımızı takdir eden, milletin efendisi köylülerimize saygılarımla.'' ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Kırsal kesimde oyların neden az olduğuyla ilgili soruya Kılıçdaroğlu, ''Biz oraya zamanında gidip kendimizi yeteri kadar anlatamamışız. Burayı da inceledik, buradakilerin büyük bir kısmı sadece TRT izliyor." diye cevap vermişdi.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Ömer 10.06.2023 22:52
    Sözcü fox bağımsızmı
  • MustafA 10.06.2023 21:53
    Ben halk TV Fox TV szc izliyorum ama gülmek için nasıl da uyutuluyor lar diye
  • Gerçek 10.06.2023 21:16
    Yaşından başından utan iftira,yalan atmaya; köylü diye küçümsediğin insanlar vatansever ve feraset sahibi olup kimlerin vatan hainleri ile beraber olduğunu ,kimin fetö ve pkk lıların umudu olduğunu ve kimlerin vatan millet sevdalısı olduğunu en iyi bilen onlardır,sen önce aynaya bak.
  • Kahraman 10.06.2023 19:32
    Her turukuk bir seçim yenilgisi olsa bir insan bence 13 kere yere tukuremez ben ce tukurugu yetmez insan oğlunun
  • İsmail 10.06.2023 19:22
    Bu adamdan güzelim TÜRKİYE inşallah sonsuza kadar kurtulur. YALANCI ve BECERİKSİZ PİNOKYO.
Daha fazla yorum görüntüle