Terör örgütü PKK/YPG'nin elebaşlarından olan Nuri Mahmud, TSK ve MİT'in düzenlediği operasyonlarla alakalı itiraflarda bulundu. PKK'lı Mahmud, ''Uyduyla, en gelişkin teknoloji ve teknikle saldırılıyor.'' ifadelerini kullandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yurt içi ve yurt dışında terör örgütü ve uzantılarına yönelik başarılı operasyonları devam ederken örgütün elebaşlarının çaresiz açıklamalarına bir yenisi daha eklendi. YPG elebaşlarından Nuri Mahmud, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin teröristleri durmadan vurduğunu itiraf etti.

PKK/YPG ELEBAŞI NURİ MAHMUD: TÜRKİYE ÇOK GÜÇLÜ ŞEKİLDE SON TEKNOLOJİYLE SALDIRIYOR

Örgütün kanalına konuşan PKK elebaşı, "Günlük en güçlü saldırılar oluyor. Uyduyla, en gelişkin teknoloji ve teknikle saldırılıyor. Ona rağmen dünya sessizdir ve saldırı hiç durmamıştır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • muvahhid 30.06.2023 11:02
    Ohhhhhh
  • muvahhid 30.06.2023 11:02
    Ohhhhhh
  • Türk 30.06.2023 09:56
    Dur bekle daha neler gorceksin Türk'ün gücünü
  • ALP 44 30.06.2023 06:47
    Daha bunlar iyi günlerimiz eteklerine sarildiklarinizin etek altlarına saklanacaginiz günlerde yakindir
  • Hakan 30.06.2023 00:53
    Daha saldiri görmemişsin sen onlar sinek viziltisi kalir. Geber hain köpek
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek