Apple yeni reklamında iPhone 15 Pro'nun Titanyum kasasını sergiledi.

38 saniyelik reklam filminde bir titanyum parçasının patlayarak Güneş Sistemi'nden Dünya'nın yüzeyine doğru torpidoyla ilerleyişi gösteriliyor. Reklamın sloganı "Evrenin ucundan... avucunuzun içine" şeklinde.

İPHONE15'İN PRO SERİSİ TİTANYUM KASA İLE GELİYOR

Apple, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max için paslanmaz çelik çerçeve yerine ağırlığı azaltan yeni bir titanyum çerçeve kullanıyor. iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max'e göre yaklaşık yüzde dokuz daha hafif, ancak kasa daha dayanıklı.

iPhone 15 Pro'da titanyum kullanımı, kasa kaplamasında da bir değişikliği beraberinde getiriyor. Daha önce tüm Pro iPhone'larda kasa malzemesi olarak ayna kaplamalı, yoğun cilalı paslanmaz çelik kullanılıyordu. iPhone 15 Pro, önceki Pro iPhone'ların kaplamasından çok daha az yansıtıcı olan ve aynı zamanda parmak izlerine daha az eğilimli olan fırçalanmış bir kaplamaya sahip.

DİĞER İPHONE 15 SERİSİ ALİMİNYUM KASAYA SAHİP OLACAK

Apple'ın iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modelleri alüminyumdan yapılmış bir kasaya sahip olmaya devam ediyor. Tüm iPhone 15 modelleri için ön siparişler 15 Eylül Cuma günü başlayacak ve bir hafta sonra 22 Eylül'de mağazalarda satışa sunulacak.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Güven 15.09.2023 13:34
    titanyum çok tehlikeli bir maden,onu anten olarak kullanıp tüm kişiliğiniz ve benliğiniz uzaktan kontrol altına alınabilir. Titanyum diş vidası da aynı