WhatsApp, kullanıcıların güncel konuları takip etmelerini sağlayacak olan "Kanallar" özelliğini Türkiye'de kullanıma açtı. Kullanıcılar artık ilgi alanlarına göre beğendikleri WhatsApp kanallarını takip edip anlık olarak durum güncellemeleri alabilecek.

HABER7'Yİ ARTIK WHATSAPP KANALLARI ÜZERİNDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de aktif edilen 'WhatsApp Kanalları'na Türkiye'nin en etkin haber sitesi olan Haber7'de dahil oldu.

Kullanıcılar, okuyuculara 20 yıldır hiç değişmeyen bir tutarlıkla hizmet sunan Haber7'yi artık WhatsApp kanalları üzerinden takip ederek Türkiye ve Dünya gündeminden tutun, ekonomi, teknoloji, sağlık ve eğitim gibi daha birçok kategoride yer alan haber içeriklerine anlık olarak ulaşabilecek.

Kullanıcılar ayrıca gündeme dair son dakika haberlerine ve içerikler hakkında benzersiz bir bakış açısıyla tasarlanmış olan infografiklere de anlık olarak Haber7'nin WhatsApp kanalı üzerinden ulaşabilecek.

Son dakika haberlerinden ve günün en önemli içeriklerinden geri kalmamak için; güçlü, dinamik bir ekibe sahip olan ve sürekli gelişim halinde olan Haber7.com'u WhatsApp Kanallar'ından takip edebilirsiniz.

Haber7'yi takip etmek için şu adımları uygulayın:

1) WhatsApp uygulamasını açın

2) Güncellemeler | Durumlar bölümüne geçiş yapın 

3) 'Kanallar' başlığının yanındaki '+' simgesine basın

4) Kanal bul seçeneğine tıklayın

5) Arama çubuğuna 'Haber7' yazın.

6) Haber7 profiline tıklayın 

7) ve üstte yer alan 'Takip Et' seçeneğine basın.

Haber7'yi WhatsApp üzerinden eklemek için buraya tıklayın.

WHATSAPP KANALLARI NEDİR, NE İŞE YARAR?

Whatsapp'a gelen bu özelliği X'in (Twitter) sadece güncellemeleri kontrol etme versiyonu olarak düşünebilirsiniz. WhatsApp kanallar sayesinde dilediğiniz kanalı takip edip ilgi alanlarınız hakkında bilgi edinebilirsiniz. 

Son Güncellemeler Durum Bölümünde Görüntülenecek

Kanalları WhatsApp'ta arayarak ya da yeni oluşturulan bir dizine göz atarak bulabilecek ve en son güncellemeleri uygulamanın 'Durum | Güncellemeler' bölümünde görebileceksiniz.

Yorumlar 0 Yorum Var