Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir köpeğin saldırısına uğrayan genç yaralandı. Gencin saldırıya uğradığı anlar ise kameraya yansıdı.

İlçeye bağlı Yıldızevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, C.M.'ye (19) köpek saldırdı. Vatandaşların elinden kaçan köpek, bir süre kovaladığı C.M.'nin bacağını ısırdı. Gencin korkudan bağırması mahalleyi inletirken, çevredeki vatandaşlar köpeği uzaklaştırmak için çaba sarf etti. Ambulansla hastaneye kaldırılan C.M., tedavi altına alındı.

Köpeğin gence saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

GENCE SALDIRAN KÖPEK YAKALANDI, BAKICISINA İŞLEM YAPILDI

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde gence saldıran köpek; İl Emniyet Müdürlüğü Çevre Hayvan Doğa Amirliği ekiplerince yakalanarak köpek barınağına teslim edilirken, bakıcılığını yapan şahsa ise işlem yapıldı.

İlçeye bağlı Yıldızevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, C.M.'ye (19) köpek saldırdı. Vatandaşların elinden kaçan köpek, bir süre kovaladığı C.M.'nin bacağını ısırdı. Gencin korkudan bağırması mahalleyi inletirken, çevredeki vatandaşlar köpeği uzaklaştırmak için çaba sarf etti. Ambulansla hastaneye kaldırılan C.M., tedavi altına alındı. Köpeğin gence saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansırken İl Emniyet Müdürlüğü Çevre Hayvan Doğa Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Saldırgan köpek; Molu Köpek Barınağı'na teslim edilirken, köpeğin sahibinin İstanbul'da olduğu, geçici olarak bakıcılığını yapan M.K.'ye ise 'sahipli hayvanı tehlike oluşturacak şekilde salıverme' suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

Yorumlar 60 Yorum Var
  • Ferhat 02.10.2023 11:00
    Köpek Saldırı Aracı Degildir Hava Atma aracı degildir Köpek kırsal kesimlerde vahşi hayvanlardan korunmak içindir Şehirde Evlerde Köpek beslenmez. Dinen Günahdır. Köpek olan eve melek girmez.. Köpeğe bakacak bahçeniz yoksa köpek şehirde gereksizdir. Köpek sevicileri köpekleri ile beraber kırsal kesime davet ediyoruz.
  • Aydın09 29.09.2023 22:37
    İt gezdirenleri gördükçe içimden ağzıma geleni söylüyorum
  • Aydın09 29.09.2023 22:35
    O köpeğin sahibini Allah a havale etmek lazım..byradan ancak bunu yazabiliyorum yoksa çok daha değişik şeyler söyleyebikirim..köpeklerden de besleyenlerden de it severlerden de bıktık artıkkkkkk
  • Ahmet 29.09.2023 22:25
    Sahibi bilerek saliyor köpek zaten elinde saldırmak istiyor oda hiç ciddiye almıyor
  • Ahmet 29.09.2023 22:25
    Sahibi bilerek saliyor köpek zaten elinde saldırmak istiyor oda hiç ciddiye almıyor
Daha fazla yorum görüntüle