Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan İstanbul Kongresi'nde mevcut İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yuhalandı. Kaftancıoğlu, salondan yükselen seslere alkışla karşılık verdi.

CHP İstanbul İl Başkanı ve 196 kurultay delegesinin belirleneceği 38. Olağan İstanbul İl Kongresi, Haliç Kongre Merkezi'nde başladı. Kongrede konuşmak için kürsüye gelen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, solandaki bir grup tarafından yuhalandı. Kaftancıoğlu, salondan yükselen seslere alkışla karşılık verdi.

Konuşmasına "Yaklaşık 6 yıldır sürdürdüğüm il başkanı olarak bu kürsüden son kez sesleneceğim size ve son kez karşınızdayım" sözleriyle başlayan Kaftancıoğlu, "İstanbul il örgütünün kongresi başlıyor. İstanbul örgütü olarak nasıl bir örgüt var, fikri var, adaylarımız var? Adaylar arasında kıymetli bir yarış var ve İstanbul örgütü sadece ve sadece kongre zamanlarında değil, İstanbul örgütü özgür, özgün ve hür iradesiyle bugün demokratik yarışını gerçekleştirecek" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Osman Şahin 08.10.2023 16:26
    Hadi oradan hadsiz defol git....
  • Çiçek 08.10.2023 16:24
    Kendi CHP vatandasta istemiyor saygisiz. . CHP vekil istemiyor. TERORİS seven menfatine düşkün hain vekil istemiyor halkı ezen küfür eden. it diyen vekili vatandaş. severmi deyer verirmi verende hak ediyor ezik kalmayı kendin ettin kendin buldun derler ya aynen öyle
  • kalbi hüşyar 08.10.2023 15:58
    Niye iki kere özgür dediğini de biliyoruz senin. Senin gibiler zavallıdır ancak
  • Misafir 08.10.2023 15:12
    Evine dön yemek yap cam sil ütü yap bırak bu işleri canan
  • Arif Karahan 08.10.2023 14:54
    Bunların derdi hiç bir zaman Türkiye ve dahi İstanbul olmadı. Bunlar cephemizdeki gedikler. Allah fırsat vermesin İnşallah.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek