İsrail'in Gazze'ye yönelik kara harekatı hazırlıkları hızlanırken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun 1983 ve 2001 yılında ortaya çıkan videoları vicdansızlığın da bu kadarı dedirtti. İşte katil İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun o dönemler Filistin için söylediği o alçak sözler.

KATİL HER YAŞINDA KATİL: ÇOCUK HASTANESİ VURMAK TERÖR DEĞİLDİR

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahuʼnun 1983 tarihli konuşması sosyal medyanın gündemine düştü. Gazze'deki bebek, kadın ve çocuk demeden bombardımana tutan, insanlık suçunun en doruklarını yaşatan Netanyahu'nun her yaşında vicdanının kördüğüm olduğu görülüyor.

Videoda Netanyahu, "Çocuk hastanesi vurmak terör değildir" ifadelerini kullanıyor.

ASIL YAPILMASI GEREKEN ŞEY ONLARI SÜREKLİ VURMAK

2001 yılında aile ortamında çekilen videoda da, ABD'nin nasıl kolay şekilde manipüle edildiğini anlatan işgalci Netanyahu, "Dünya topyekün saldırılarımıza hiçbir şey diyemeyecek, kendimizi savunduğumuzu söyleyecekler." diyerek Filistin'i nasıl işgal edeceklerini anlatıyor.

İşte gözünü kan bürümüş İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun konuşması: Asıl yapılması gereken şey onları sürekli vurmak. Üç kere değil, sürekli vurmak, acı çektirmek... Öyle bir bedel ödemeliler ki yaralarını asla sarmamalılar. Şu ana kadar böyle bir bedel ödetebilmiş değiliz. Filistin yönetimine topyekün bir saldırı sonrasında her şeyin yok olup gideceğine inanacaklar. Her şeylerini yerle bir edecek bir korku. Onlara yaşatmamız gereken tam olarak bu. Bunu yaptığımızda dünya bizi 'saldırganlıkla suçlamaz mı? Dünya kendimizi savunduğumuzdan başka hiçbir şey söyleyemez.

Dünyanın tepkisinden korkmuyor musun?

Hayır korkmuyorum. Özellikle Amerika'yı çok iyi tanırım. ABD'yi kolayca yönlendirebilirsin, istediğin tarafa çekebilirsin. Amerikalılar bize hiçbir sorun çıkarmayacaklar.

Dünyanın tepkisinden korkmuyor musun?

Hiçbir şey olmaz. Ne yapabilirler ki? Amerikalıların yüzde 80'i bizi destekliyor zaten. Gerçekten inanılmaz, orada çok büyük destekçilerimiz var.

 

 

 

Yorumlar 52 Yorum Var
  • Kara 22.10.2023 13:52
    Korkak Yahudiler; Haşr suresinin 14. ayetinde bu konu hakkında şöyle buyurulmuştur: "Onların topu birden sizinle, ancak müstahkem yerlerde ve siperler ardında olduklarında savaşırlar. Kendi aralarındaki gerginlik ve çatışma şiddetlidir: Sen onları birlik içinde sanırsın, oysa kalpleri dağınıktır. Çünkü onlar aklını iyi kullanamayan kimselerdir.
  • Misafir 21.10.2023 16:53
    Tabii yahudinin pikanı var ama rabbimin pilanı da var
  • ONUR 21.10.2023 16:21
    Ya Müntekım... Ya Müntekim...
  • muro 21.10.2023 15:59
    bir zaman gelir sizinde ustunde silh deneyen cok olur isallah hitler gibi yeni kahramanlar gelir hepiniz yok eder keser yakar hitler ne degerli insanmis tanimasan degerini anladim o zamn hepi yok etse idi
  • Sakaryali 21.10.2023 14:39
    Haber 7 ekotrent yahudi markaların in reklamı var üç kuruş para icin daha çok masum ölür bu zihniyetle sizler boykot için öncü olacakken vah vah vah kime hizmet
Daha fazla yorum görüntüle