Gayrettepe'deki bir camide imamın ölüm yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'e dua etmesinden rahatsızlık duyduğunu anlattığı videoyu sosyal medyada paylaşan şüpheli, tutuklandı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85'inci yılında sosyal medyada paylaşılan bir video gündem oldu.

Gayrettepe'de bulunan Hacı Nimet Özden Camii'nde Cuma namazı sırasında İmam'ın Atatürk'e dua etmesine tepki gösteren Ahmet Bostancı camiden ayrıldı. Yolda yürürken video çeken Bostancı, Atatürk'e ve ona dua eden imama hakaret etti.

ATATÜRK'E HAKARET EDEN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Çektiği videoyu sosyal medyada paylaşan Bostancı hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Ümraniye'de yakalanarak gözaltına alınan Bostancı polis merkezine götürüldü.

Bostancı'nın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Kadir Efe 12.11.2023 22:12
    Ya bu yasa 1950'li yıllarda merhum menders'in bu millete bir kazığı gibi duruyor ama aslında sorunda değil. Atatür öldü gitti seneler geçti üstünden tapan tapar arkadaş sayğı duyan duyar geriside sevmej zorunda değil benim gibi ama niye ölmüş adama hakaret edeyim ona dua eden adama söveyim niye herkes kendi sevabını günahını kendi kazanıyor
  • Mustafa 12.11.2023 11:22
    Çocuğa sanki seri katilmiş gibi ters kelepçe takmışlar bir de başını eğmişler, memleketin çivisi çıkmış.
  • Yüksel 12.11.2023 10:20
    Ters kelepçe?
  • Deniz yagmur 11.11.2023 23:50
    Nedir bu son günlerde Atatürk düşmanlığı üstelik genç kuşaklar tarafından dile getiriliyor Atatürk bu cumhuriyeti gençlere emanet etmedi mi ? gençliğin geldiği noktaya bak bu zihniyet değişmediği sürece 200 yıl geriye doğru gerilemekte yurdum
  • Deniz 11.11.2023 23:07
    Fikir hurriyeti nerede?????