Ülke TV canlı yayınında konuşan, Akşam Gazetesi Yazarı Murat Özer, Türkiye'de yaşayan Yahudilere seslenerek, "Biz bu İsrail vahşetinin parçası değiliz diyeceksiniz, Siz Müslümanları çıldırtmak mı istiyorsunuz?" dedi.

Ülke TV ekranlarında Mustafa Yıldız’ın sunduğu 5.Gün programına konuk olan Akşam Gazetesi Yazarı Murat Özer, İsrail-Filistin çatışmasına dair değerlendirmelerde bulundu. Bazı türk hesaplarının İbranice paylaşım yaptığını dile getiren Özer, "Ya bunlar gerçekten İsrail'den yönetilen hesaplar, Türk isimleri kullanılarak. Yahut Türkiye'deki Yahudiler. Böyle bir gerçek var. Ya Türkiye'deki Yahudiler doğrudan İsrail'i destekliyorlar, ve bizi çıldırtmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Türkiye'deki Yahudiler çıkacak diyecekler ki biz bu katliamın ortağı değiliz. Almanya'da, ABD'de Yahudiler çıkıyorlar biz bu vahşetten beriyiz diyorlar. Türkiye'deki Yahudiler hala ağızlarını açıp bir şey söylemediler. Türkiye'de Yahudilerin gazeteleri var, İsrail'i destekleyen yayın yapıyorlar. Ne yapmak istiyorsunuz. Siz Müslümanları çıldırtmak mı istiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 195 Yorum Var
  • Aydin 20.11.2023 13:50
    Yapacak yorumum yok, bostan beygiri gibi, etrafina bakmadan bir daire icinde, daireler cizerek donup duranlara... (kimse alinmasin, zira size gosterilenleri goruyorsunuz. Durduk yerde kimse kimse ile sVasmak istemez. )
  • Mehmet 20.11.2023 10:25
    Noktası virgülüne kadar katılıyorum. Allah razı olsun.
  • Abuzziya 19.11.2023 13:05
    Süper yorum, çok doğru, ama çok yakında hepsinin hesabına bakilacak
  • Elif Öz 18.11.2023 08:53
    İsrail ve onu destekleyenler kendi türüne ihanet etmiştir, zirâ bir insan bir insana bunu yapmaz. İnsan hakları diye bağıranlar ! Gerçek yüzünüz görüldü , göremeyenler de kumdan çıkarın başınızı artık ! Müslüman liderler! Uyanırsanız bu yaşananlar tarihe insanlığın utancı olarak geçecek, uyanmazsanız sizi de bu gerçeklik bir gün bulacak ,hâlâ uyanmayacak mısınız?
  • Türk 17.11.2023 13:25
    Ağzına yüreğine sağlık kardeşim bu konuşmaları sıkıca kanallarda yapılsın'ki anlasınlar Türkün Türk den başka dostu yoktur içimiz kan ağlıyor Tarih gerçekleri yazacak Ülkemden misyonerler gidecek
Daha fazla yorum görüntüle