İsrail, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'deki katliamı sürüyor. İşgalci İsrail'in Filistin'deki katliamlarına dünyanın dört bir yanından tepki gelirken ABD'de Chicago Tribune gazetesinin önünde toplanan Filistin yanlısı protestocular, katil İsrail'in saldırılarında şehit olan Filistinlilerin isimlerinin yer aldığı devasa pankartı yere sererek şehitlerin isimlerini tek tek okudu.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • İnanmayın 18.11.2023 12:47
    Abd yahudilerin ne kadar acımasız olduğunu gördü, fakat abd nin beyazları hala uyanmadı. Yahudiler abd de sermayeyi ele geçirdi, her yerdeler. Abd siyasetini ve abd nin geleceğini etkiliyorlar. Medyaya müthiş paralar harcıyorlar ve abd halkını yanıltıyorlar. Medyaya dökülen paralarda abd lilerin parası. Yahudiler yeryüzünde fitne ve fesat çıkarıyorlar.
  • Hüseyin- 18.11.2023 12:27
    Kendi baslarina gelebileceginden korkmasalar gösteri bile yapmazdi bu Millet.Benim düsüncem,demiyorum hakli-haksizim diye.
  • ….. 18.11.2023 08:24
    Selim bey “Filistin insiyatifi” sayfasını takip edin. Neler yapıldığını görürsünüz. Ayrıca bulunduğunuz yerde siz yapın bir şeyler?
  • Selim 18.11.2023 06:49
    Türkiyede gösteriler bittimi? Bu kadarmıydı? Lafa geldimi mangalda kül bırakmayız! İngiltereye bakın diğer ülkelere bakın 100 binlerce gösterici düzenli olarak gösteri yapıyor yasaklandığı halde. Yoksa güneş batıdan mı doğacak?!
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek