Kassam Tugayları'nın yaptığı yazılı açıklama sonucunda Gazze’nin doğusunda 79 İsrail askeri aracının imha edildiği öğrenildi... Yapılan açıklamada İsrail'in "en iyi askerlerinden" bazılarını kaybettiği bildirildi...Açıklamada ayrıcason 72 saat içerisinde Gazze’de 79 İsrail askeri aracının imha edildiği de kaydedildi.

KASSAM TUGAYLARI TARAFINDAN TÜNEL HAVAYA UÇURULDU

Kassam savaşçılarının Şeyh Rıdvan bölgesinde de (Gazze Şehri'nin kuzeyinde) bir tünel ağzını bombaladığı ve işgal ordusuna bağlı bir kuvvetin onlara doğru ilerlemesiyle söz konusu tünelin havaya uçurulduğu aktarıldı.

Patlama sonucu İsrail askerleri arasında ölü ve yaralıların olduğu vurgulandı.

İSRAİL, GAZZE'DE EN İYİ ASKERLERİNDEN BAZILARINI KAYBETTİĞİNİ AÇIKLADI

İsrail ordusu, Gazze'de "en iyi askerlerinden" bazılarını kaybettiğini duyurdu.

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, düzenlediği basın toplantısında, "Bu savaşta (Gazze) en iyi evlatlarımızdan bazılarını kaybettik ve savaşın bedeli ağır." dedi.

Hagari, İsrail ordu güçlerinin, Gazze Şeridi'nin güney ve kuzeyinde Hamas'ın ağırlık merkezlerindeki çatışmaları derinleştirmek için çalıştığını kaydetti.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Bülent Altun 12.12.2023 12:02
    Elhamdülillah
  • Ali batman 10.12.2023 22:23
    Siyonist rejimin sonu yakindir işallah yüce rabbim o mahsum insanlari ahını O zalim israilden ve destekçilerinden kat be kat alır inşllah butun orta doğu ozrinden dolaştıran kara bulutlar yuce rabbim bir gun başlarına dolanır
  • Atilla Demiralay 08.12.2023 21:30
    Bu dünyada barınacak yer bulamıyacaklar Siyonis Yahudiler, lanetle ne çekler. Vebalı gibi Vijdan sahibi insanlar uzaklaştıracaklar.
  • Deli hüseyin 08.12.2023 20:48
    Allah ölecek Yahudilerin sayısını arttırsın, ne güzel,ne güzel ölüyorlar az bile, çünkü çocukları gülerek öldürdükleri zaman birbirlerini tebrik ediyorlar zira dedeleri mayasız bayramlarında çocukları öldürüp kanlarını içtikleri için ispanya'dan kilise öncülüğünde kovuldular.
  • Zeko 08.12.2023 17:19
    Allah'ın laneti israilin üzerine olsun Allah katında geri çevrilmeyen dualardan birisi mazlumun yaptığı dua dır.Allah cezalarını vermeden canlarını almam diyor Allah'ın gazabını gorecekler
Daha fazla yorum görüntüle