Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, "Dünya, zalim suçlular ve güçsüz seyirciler olarak ikiye bölündü" diyerek, "Halkımıza yönelik saldırıları asla kabul etmeyeceğimiz bir anlaşma yok" dedi.

'HALKIMIZA YÖNELİK SALDIRILAR DURMADAN KABUL EDEBİLECEĞİMİZ ANLAŞMA YOK'

Sesli bir mesaj yayınlayan Ubeyde mesajda, Hamas’ın önceliğinin Filistin halkına yönelik İsrail saldırılarını durdurmak olduğunu belirterek, hiçbir şeyin bundan daha önemli olmadığını vurguladı.

İsrail saldırıları sona ermeden yeni bir esir takası anlaşması olmayacağını yineleyen Ubeyde, “Halkımıza yönelik saldırganlık tamamen durmadan kabul edebileceğimiz hiçbir anlaşma yok” dedi.

'825 İSRAİL ARACI İMHA ETTİK'

İsrail ordusuna yönelik saldırılara ait bugüne kadar yayınladıkları görüntülerin sadece buzdağının görünen kısmı olduğunu aktaran Ubeyde, “Gazze'ye yönelik saldırının başlamasından bu yana 825 İsrail aracı imha edildi” dedi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Allah dostu. 30.12.2023 09:06
    Allah ın adaleti ile İsrail Filistine bağlı özerk bir ülke olsa şu andaki yaşantıdan daha güvenli bir yer olur çünkü Müslümanlar zulüm yapmazlar demek yapamazlar anlamına gelmiyor. Eğer onlar KURAN'I KERİM e inanmasa ve Allah a saygı duymasalar değil Filistin de, dünyada hiç bir noktada tek bir Yahudi yada Hristiyan kalmazdı. ALLAH a iman etmek, yarattıklarını sevmektir.
  • Mnr 29.12.2023 20:08
    Bütün dünya birlik olsa kısasa kısas dünyada ne kadar yahudi varsa sivil bebek aynısı onlara yapılsa isterlermi bu vahşilik dursun artık uyuyamıyoruz herkesin sabrı taştı katiller yok olsun
  • Satı Acar 29.12.2023 19:17
    Nehirden denize özgür Filistin. Allah yardımcınız olsun
  • Sebahat 29.12.2023 18:18
    Filistin
  • Ardı 29.12.2023 14:12
    Rabbim Filistin li kardeslermizin yar ve yardımcısı olsun
Daha fazla yorum görüntüle