İşgalci İsrail’in Lübnan’daki terör saldırısında şehit olan 7 Hamas yetkilisiyle ilgili Hamas’ın askeri kanadı Kassam Tugayları’ndan ilk açıklama geldi.

HABER7

Gazze Şeridi’nde İsrail soykırımına direnen İzzettin Kassam Tugayları, işgalcilerin Lübnan’daki suikast saldırısıyla ilgili yazılı açıklama yayınladı. Askerî bildiride, Salih Aruri ve diğer şehitlerin, Filistin halkının kutsal mabetleri için kendi kanlarını ve canlarını feda ettiği belirtildi.

“Allah yolunda öldürülenleri sakın ölüler sanma, bilakis onlar diridirler” ayet-i kerimesinin alıntılandığı bildiride, şehitlerin isimlerine yer verildi.

İsrail’in “kanser hücresi” olarak nitelendirildiği açıklamada, “Liderlerimize suikast bizim için bir şeref madalyasıdır. Hareketimiz ve direnişimiz yalnızca yolumuza devam etme kararlılığımızı artıracak, işgale saldırganlığının bedelini ödetecektir” denildi.

Bildiri, Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde’nin her konuşmasında dillendirdiği “Bu bir zafer yada şehadet cihadıdır.” ifadesiyle nihayetlendirildi.

Yorumlar 0 Yorum Var