Büyükçekmece Belediyesi'ne yönelik düzenlenen rüşvet operasyonu sonrası belediye önünde toplanan kabalık gazetecilere saldırdı.

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet iddiaları ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında aralarında bir başkan yardımcısı ve İmar Müdürünün de bulunduğu 22 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 4'nü odalarında arama yapılmak için polis eşliğinde Belediye Başkanlığı'na getirildi. Bu sırada belediye önünde toplanan kabalık, gözaltına alınanlara destek verdi. Arama işlemlerinin ardından zanlılar tekrar emniyete götürülmek için belediye binasından çıkartıldı. Belediye önündeki kalabalık da bu sırada slogan atarak operasyonu protesto etti.

Zanlıların arabaya bindirildiği sırada bir grup, yaşananları kaydeden gazetecilere saldırdı. A Haber Muhabiri Ahmet Nazif Vural'ı yere düşüren zanlılar, gazeteciyi yerde darp etti. Bir şahsın yerdeki A Haber muhabirinin yüzüne tekme attığı görüldü. Darp edilen muhabir, Büyükçekmece Adliyesi'ne giderek şikayette bulundu.

Öfkeli kalabalık araya giren diğer basın mensupları ve vatandaşlar tarafından sakinleştirildi.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Mehmet 19.01.2024 06:49
    Şaşırdıkmı
  • keamu 18.01.2024 23:42
    Rüşveti yemiş, yakanmışsın, bunu haber yapan gasteci ye saldırmak nedir ya? CHP liler hem suçlu hem güçlü..
  • Yusuf 18.01.2024 23:38
    Çöküşün başlangıcı suçluluk duygusunun dışa vurmuş hali Suçluluk psikolojisi. Istanbul nimet nimet
  • Misafir 18.01.2024 22:22
    Barbarlık...Yerdeki insana saldırı ne çirkin...İster muhalif,ister yakın fark etmez...
  • Hepimiz nazifiz 18.01.2024 22:22
    Yazıklar olsun gazeteciye isini yapan insan dan ne istersiniz çalmamış çırpmamış namusuyla isini yapıyor ne diye saldırırsın bırakın adam efendice isini yapsın saldırmanın alemi ne adami da yiyecekler ac kalmış gibi ayakta
Daha fazla yorum görüntüle