Kanal7 Medya Grubu İdari İşler Müdürü Şentürk Kaplan Ağabeyimiz, tedavi gördüğü hastanede Hakk'ın rahmetine kavuştu. Aralık ayından bu yana Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Şentürk Ağabey dün gece kalp krizi geçirerek son nefesini verdi.

Şentürk Kaplan için ikindi namazına müteakip Sefaköy Fatih Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Kaplan'ın naaşı Başakşehir Yeni Kayabaşı Mezarlığı'na defnedildi.

 

Cenaze namazına Şentürk Kaplan'ın ailesi ve sevenlerinin yanı sıra; Kanal7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman, Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik, Kanal7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karahan, ve mesai arkadaşları katıldı.

Cenaze namazı akabinde Şentürk Kaplan hakkında son sözlerini söyleyen Zekeriya Karaman, "Şentürk çok sevdiğimiz bir kardeşimizdi. Çok idealist, düzgün, dürüst, çalışkan, hem işii güzel yapan, hem herkese kendini sevdiren çok değerli bir çalışma arkadaşımızdı. Hem çalışan arkadaşlarımızın hakkını hukukunu son derece gözetirdi, hem kurumun hakkını gözetirdi." dedi.

Zahid Akman, "İyiliğinin dokunmadığı neredeyse kimse yoktu diyebilirim. Hem çalışanlarımıza hem ailelerimize, hepimizin üzerinde hakkı vardı." ifadelerini kullandı.

Mustafa Çelik, "İnsan kaynaklarında hızlı çözülecek her sorun Şentürk için hemen çözüm üretebileceği bir sorun oluyordu. Pratik, hızlı bir kardeşimizdi. Allah rahmet etsin. Güzel bir insandı." diye konuştu.

İnsan Kaynakları Müdürü Nevzat Özkan, "Çok derin üzüntü içerisindeyiz. Şentürk ağabey kurum hafızasıydı." sözlerini sarf etti.

Yorumlar 0 Yorum Var