"Bir yıl önce yaşanan deprem felaketleri sonrası deprem kuşağında bulunan bir ülke olduğumuz gerçeği tekrar gün yüzüne çıktı" diyen Keleş, bu noktada inşaat mühendislerine çok büyük bir görev düştüğünün altını çizdi.

Hedeflerinin Türkiye'nin depreme dayanıklı yapılara kavuşma için inşaat mühendislerini bilinçlendirecek projeler ortaya koymak olduğunu belirten Keleş, depreme dayanıklı binalar inşa etmek için seminerler ve eğitimler vermeyi planladıklarını ifade etti.

Olası büyük İstanbul depreminde 100 bin civarında bir binanın risk altında olacağını belirten Keleş, "Bu binaların bir an evvel kentsel dönüşüme girmesi gerekiyor. Başkanlığa seçilmem durumunda ekibimle birlikte vatandaşları kentsel dönüşüm noktasında bilgilendirmek istiyoruz" dedi. Keleş, bu konuyu milli bir dava olarak gördüklerini vurguladı.

Keleş ayrıca tüm oda üyelerini pazar günkü seçimde oy kullanmaya davet etti.

Mustafa Ekrem Balaban Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mustafa Ekrem Balaban

Editör Hakkında

1991 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sinema ve Televizyon alanında tamamladı. Kariyerine medya sektöründe Editör/muhabir olarak başladı; sağlık, eğitim ve sosyal sorumluluk temalı birçok projede görev aldı. Röportaj, saha çekimleri ve haber içerikli prodüksiyonlarda aktif rol üstlendi. Yurt içinde ve yurt dışında çeşitli kurumlarla ve kanallarda çalışarak sosyal içerikli kısa belgeseller ve tanıtım videoları hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek