Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber7.com Yazarı Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin. Yerel seçimler yaklaşırken yapılan hizmetler ve yeni projeler programda gündem maddesi oldu.

SOSYAL PROJELER

Sosyal adalet ve sosyal barış şehrin huzuru için çok önemli. Bebeklere süt veriyoruz. Bebekler biraz büyüyor kreş lazım. Kreş çok pahalı. Şimdi organizede mavi ve beyaz yakalı kadın çalışanlarımız arttı. Yeni kreşler açıyoruz. Bebek kütüphaneleri açıyoruz. 

Türkiye'nin en güzel bilim merkezini yaptık. TÜBİTAK'la birlikte çalıştık. Gaziantep ayrıca spor şehri. Yetenek taramaları yapıyoruz. Kümeleştiriyoruz ve uzmanlaştırıyoruz. 427 madalya geldi. Eğitim, Kültür, Spor, Kültür ve Sanat. 

Artık deprem bölgesi demeyelim dedik. Çünkü böyle deyince insanlar gelmiyor. Bunun için dirençli şehir dedik. Koronadan önce yabancı turistler daha çok geliyordu. Koronadan sonra içimize kapandık. 

22 tane arkeoloji müzesi kurduk. 450 bilim adamıyla bir çalışma yapıldı. Kültürel miras, kültür turizmi. Dünya barışı için de önemli. Birlikte şehir ekonomisini güçlendirmeyi sağlıyor. 

Yorumlar 0 Yorum Var