Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, "3 Ana Tema 9 İlke, Mersin’e 100 Proje" tanıtım toplantısını yaptı. 13 ilçe için ayrı ayrı projeler hazırladıklarını söyleyen Soydan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber 7'den Abdullah Biçer'in özel haberine göre; Başkan Soydan, toplantıda, Mersin’in sadece 5 yılını değil, 50 yılını planlamayı hedeflediklerini kaydederek, "100 projemiz ve %100 belediyecilik anlayışımızla bu şehirde doğmuş, büyümüş, Mersin'in her yerini bilen bir hemşehriniz olarak Mersin için söz vermiştik ve şimdi bu sözü yerine getirmek için harekete geçiyoruz." dedi.

Edip Buran Spor Salonunda gerçekleşen ve binlerce kişinin katıldığı, 3 Ana Tema 9 İlke 100 Proje toplantısında projelerini tek tek anlatan Soydan, Mersin’in hizmetkarı olmaya geldikleri ifade etti.

Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partili üst düzey yöneticilerin yanı sıra, Milletvekilleri, STK, Meslek Odaları ile İş Dünyası ve Oda Başkanlarının da yoğun katılım gösterdiği toplantıdaki konuşmasına salonu dolduran kalabalığı selamlayarak başlayan Başkan Soydan, "Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Mersin Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için Şahsımı layık görmeleri bizleri ziyadesiyle onurlandırmıştır. Sizlerin huzurunda bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Genel Başkanımıza şükranlarımı arz ediyorum ve bu uğurda mücadele etmek benim için önemli bir hemşerilik görevidir. Elbette ki Mersin'e sahip çıkacağım; yoğun bir kampanya sürecinde sizlerle birlikte Omuz Omuza Mersin sevdasıyla Mersin'e hizmet aşkıyla, sokak sokak, Mahalle mahalle Türkiye Cumhuriyeti vizyonumuzda 100 projemiz ile %100 belediyecilik anlayışıyla huzurlarınızdayız." dedi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • 06 Ankara 11.03.2024 11:13
    Serdar başkana başarılar dileriz