Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Meral Danış Beştaş, seçim çalışmaları için Adalar'a gitti. Esnaf ziyareti sırasında vatandaşlardan Fatma Kocabaş, yanına gelerek kendini tanıtan ve oy isteyen Beştaş'a tepki gösterdi.

"DAĞA ÇIKANLARI İNDİRİN"

Fatma Kocabaş, Beştaş'a "Bunları ben nasıl ikna edeceğim? Ben diyeceğim PKK'lılara gittim verdim oy. O şehitlerimiz orada nasıl yatıyor, o anaların hesabı... Bir iş yaparken düşün ki bunun annesi ben olacağım. Siz eğer çatışma bitsin isteseydiniz, o dağdakileri methetmezdiniz. Allah onların acılarını, siz de anasınız, içinize versin ki aklınız başınıza gelsin. Onları savunuyorsun. Dağdakileri aşağıya indirin o zaman oyumuz size" ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Beştaş, "Biz şu anda bu ülkede ölüm olmamasını savunan tek partiyiz. Biz diyoruz ki, bu silahlar sussun." diye konuştu.
Bu sözlere de tepki gösteren Kocabaş, "Onların analarını düşünün. Benim içim yanıyor o anaları görünce. Daha dün televizyona bir kadın çıktı '20 senedir ben evladımı görmüyorum.' diyor. Onu düşünün." dedi. Beştaş ve beraberindekiler, daha sonra esnaf ziyaretini tamamlayıp, seçim çalışmaları için Büyükada'ya gitti.

 
Yorumlar 68 Yorum Var
  • Teyzem 19.03.2024 08:29
    Teyzem sana helal olsun...adamın gözüne sokmak böyle birşey galiba...
  • Mustafa 18.03.2024 22:39
    Teyzeme helal olsun
  • V65n 18.03.2024 20:27
    Sağol teyzem keşke bir soru sorsaydin deseydinki pkk bir terör örgütüdür soyle sana inanayım bakalım ne diyecekti
  • Namyelüs 18.03.2024 18:38
    Beştaş 'Bu silahlar sussun' istiyormuş!!! 50 yıldır Mehmetçiğe ,vatandaşa,bebeklere kurşun atanlara söylesene bu lafları.PKK nin öldürdüğü her vatandaşımızın kanı bu terörist sevicilerin ellerine de bulaşmıştır.Silahlar son PKK li terörist öldürülünce susacaktır.Herkes Fatma Kocabaş gibi sana ağzını payını verecektir.
  • Alpagu 1453 18.03.2024 00:45
    İnsan cinsinden olan bu ablamız gibi düşünüyor,ifade ediyor. Hayvanlar aleminin kendine göre şeftati, sevgisi, korumacılığı var, bu iki türün dışında olanlar da demde demlenme var.
Daha fazla yorum görüntüle